Türkmenoğlu, uçak bilet fiyatları için temasta…

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van’a uygulanan yüksek bilet fiyatları nedeniyle THY yetkileriyle bir araya geldi.

Türkmenoğlu, uçak bilet fiyatları için temasta…

              Bir süredir sivil toplum kuruluş temsilcilerinin ve Vanlıların tepkilerini haberleştirerek Van Postası Gazetesi olarak gündeme getirdiğimiz, çok yüksek olan Van uçak bilet fiyatlarının makul düzeylerde revize edilmesi için AK Parti Van İl başkanı Kayhan Türkmenoğlu harekete geçti.

 


          AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, havayolu firmaların Van’a uyguladığı yüksek bilet fiyatları nedeniyle bir dizi temaslarda bulundu.

 


         23 Haziran İstanbul Seçimleri nedeniyle İstanbul’da bulunan Türkmenoğlu, burada Türk Hava Yolları (THY) yetkileriyle bir araya geldi. Türkiye’de uçak bilet fiyatlarının en yüksek olduğu ilin Van olduğunu hatırlatan Türkmenoğlu, Van gibi Türkiye’nin turizm potansiyeli yüksek olan bir ile tolerans gösterilmesi gerektiğini anlattı.

 


       THY yetkilileri ise Türkmenoğlu'na fiyat uygulamasının geneli kapsadığını söyledi. Fiyatların yaz uygulaması sebebiyle artan talepler doğrultusunda şekillendiğini aktaran Yetkililer, fiyatların aşağıya çekilmesi için çalışmaların sürdüğünü vurguladı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER