TÜGVA Van Teşkilatı adından söz ettiriyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda, Van Teşkilatı ve ilçe teşkilatları da katıldı. Van teşkilatı ödül alarak adından söz ettirdi.

TÜGVA Van Teşkilatı adından söz ettiriyor

         Gençlere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini Türkiye'nin 81 ilinde gerçekleştiren ve teşkilatlanma anlamında birçok kuruluştan daha başarılı olan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyelerini zaman zaman farklı şehirlerde toplayarak istişarelerine devam ediyor.

 


         Ankara'da gerçekleştirilen toplantıya ise Tügva Van İl Teşkilatı yaptığı başarılı çalışmalar ve aldığı ödüllerle damgasını vurdu.
 Ankara Kızılcahamam’da 3. İlçe temsilcileri Kampı yapılan program 3 gün sürerken toplantıya
Van’da Başkale hariç bütün ilçe teşkilatları söz konusu toplantıya katıldı.
Türkiye'nin 81 il ve 500 ilçe teşkilatının  katıldığı programda Van'ın Edremit ilçesi Doğu Anadolu Bölgesinde en başarılı ilçe seçilirken,

 


         TÜGVA Van İl Teşkilatı ise yine Doğu Anadolu Bölgesi’nde en iyi teşkilat seçildi.
Türkiye Gençlik Vakfı Van İl Teşkilat Başkanı Orhan Oruç ödülünü Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı Enes Eminoğlu'nun elinden alırken, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görev yapan TÜGVA Edremit İlçe Başkanı Doğan Nurses ise ödülünü Tügva Teşkilat Başkanı İbrahim Beşinci'nin elinden aldı.

 


         Program ile ilgili açıklama yapan Tügva Van İl Başkanı Tamer Özsoy, “Tügva Van Teşkilâtı olarak gençlerimize gerek okullarında gerekse okul dışında en iyi hizmetleri vermek için durmadan gayret ediyoruz. Bugün teşkilat olarak çalışmalarımız sonucu aldığımız ödüller bizi daha da motive etmiş ve daha fazla sorumluluk yüklemiştir. Bu noktada aldıkları ödüllerle bizi gururlandıran kıymetli başkanlarım Orhan Oruç ve Doğan Nurses i yürekten tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2019, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER