Teknik Direktör Afacan: Pazarspor'u yenmek istiyoruz

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, Cumartesi günü deplasmanda Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. Vanspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, Pazar’a kazanmak için gittiklerini söyledi.

Teknik Direktör Afacan: Pazarspor'u yenmek istiyoruz

   Cumartesi günü saat 14.30’da deplasmanda karşılaşacağı Pazarspor maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor’da hedef 3 puan.

Teknik Direktör Serkan Afacan, Van’ı ve camiayı en iyi şekilde temsil edip, Pazar’dan da 3 puanla ayrılacaklarını ifade etti.

   Yeni transferlerin takıma nitelik kazandırdığını belirten Teknik Dirketör Afacan, Pazar maçını kazanarak seriyi sürdürmek istediklerini söyledi. Pazar maçını kayıpsız geçmek istediklerini söyleyen Afacan, maça iyi hazırlandıklarını ifade etti.

   İyi bir kadro kurduklarını belirten Afacan, Vanspor’un, Van camiasının, kendilerinin ve futbolcularının bir hedefi olduğunu ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

 

    “PAZAR’A KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ”

   Cumartesi günü oynayacakları Pazar maçına iyi hazırlandıklarını belirten Afacan, “Pazarspor’a baktığımızda 3 maçta 11 gol yemiş, 4 gol atmış bir takım. Bir hoca değişikliği var. Muhakkak çıkış arayacakları bir maç olacak. Ama biz geçen hafta olduğu gibi bu maça da çok iyi hazırlandık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızın tanımlanmış oyunumuzu oynayabilmek adına müthiş bir çabası var. Geçen hafta güzel oyunumuzu ve aldığımız galibiyeti Pazar’da da devam ettirmek istiyoruz. Bütün hafta boyunca bunun için hazırlandık ve bu yönde çalışmalar yaptık. Pazar’a da kazanmak için gidiyoruz” dedi.

 

    “İYİ BİR KADRO KURDUĞUMUZU SÖYLEYEBİLİRİM”

   İyi bir kadro kurduklarını söyleyen Afacan, “Ligin ilk iki maçına baktığımızda kadro derinliğimizin olmadığını söylemiştik. Ama başkanımızın bu anlamda gerçekten müthiş bir çabası oldu. Takımın kadrosunu zengin kılmak adına büyük çaba sarf etti. Transferin son günü aramıza Cem Özdemir, İlter Ayyıldız ve Şiyar Kepir arkadaşımız katıldı. Cem daha önceki yıllarda PTT’de Adanaspor olmak üzere geçen yıl Demir Grup Sivasspor’daydı. İlter Sarıyer’de iyi bir sezon geçirdi. Kadro zenginliği açısından baktığımızda bu pandemi sürecinde gerçekten iyi bir kadro kurduğumuzu söyleyebilirim. Belki süreç biraz yavaş ilerledi gibi görünse de nitelikli futbolcuların buraya gelmesi, Van camiasına değer katması için önemli oyuncuların buraya gelmesi gerekiyordu” diye konuştu.

 

   “BİR SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ”

   Nitelikli futbolculara sahip olduklarını söyleyen Afacan, “Kurduğumuz kadro içerisindeki arkadaşlarımız da çok nitelikli ve önemli oyuncular olduğunu düşünüyorum. Şuanda sakat ve eksik futbolcumuz yok. Tam kadro olarak hazırlandık. Ufuk tefek adale sakatlıkları, yorgunluğa bağlı problemler var. Ama onlarda hafta sonu oynanacak maça yansıyacak düzeyde değil. Bir seri yakalamak istiyoruz. Onun da Sivas maçıyla başlasın istedik. Biz iyi bir takımız. İyi çalışıyoruz. Futbolcuların birbiriyle olan uyumu çok iyi, iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte Sivas maçında aldığımız 3 puanı sürdürmek istiyoruz. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Vanspor’un, Van camiasının bir hedefinin olduğunu düşünüyorum. Futbolcuların ve bizlerinde bir hedefi var. Onun için bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Van taraftarına, Van şehrine şunu söyleyebilirim; Van şehrini ve camiayı en iyi şekilde temsil edip, Pazar’dan da 3 puanla ayrılacağımız düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2020, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29