Tekataş'tan, arızayı gideren ekibe teşekkür...

Van Su ve Kanalizasyon(VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, ana su isale hattında meydana gelen arızayı yerinde inceledi ve arızanın giderilmesinden dolayı çalışanlara teşekkür etti.

Tekataş'tan, arızayı gideren ekibe teşekkür...

    Bejingir su kaynağından Van merkez olmak üzere Edremit, Gürpınar ve Gevaş'a içme suyu sağlayan isale hattında mevsim şartları nedeniyle arıza oluşmuş ve isale hattının 1500'lük hattı üzerindeki arızadan dolayı kentin bir çok yerleşim yerinde su kesintisine gidilmişti.
    Genel Müdür Tekataş, ağır kış şartlarında arızayı gideren ve geceli gündüzlü çalışan personeli ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
   Edremit yolu güzergahı üzerinde bulunan arızayı yerinde inceleyen Genel Müdür Ali Tekataş, VASKİ Genel Müdür Yardımcıları Nazım Akman, Abdulvahap Gezgen ve İçme Suyu Dairesi Başkanı Rahmi Akyol VASKİ arıza ekibine arızanın erken sürede bitirilmesinden dolayı teşekkür etti.
   Mevsim şartlarının olumsuz seyretmesinden dolayı arızaların oluştuğuna dikkat çekenTekataş, "Fazla sorun teşkil etmiyorsa müdahale etmiyoruz. Zorunlu olarak buradaki arızaya müdahale etmemiz gerekiyordu. Bundan kaynaklı kısa süreli su kesintisi yapmak zorunda kaldık, halkımızdan özür diliyoruz" dedi.
   Tekataş, Van'ın alt yapısının oldukça eski olduğunu söyleyerek, "Bazı tesisatlarda bakımsızlıktan ve kullanım ömrünü doldurduğundan arızalar meydana gelebiliyor. Bu gibi durumlarda acil müdahale arıza ekiplerimizin tüm malzeme ihtiyaçları karşılanarak bu tip arızaları erken bitirme şansımız oluyor. buradaki ekibimiz de buradaki arızanın mağduriyetini halkımıza fazla yansıtmadan geceli gündüzlü çalışarak gidermiş oldular kendilerine teşekkür ediyorum.'' dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER