Sünnetçioğlu'ndan, hastane ziyareti...

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Sünnetçioğlu'ndan, hastane ziyareti...
Müdür Sünnetçioğlu,Hastaneyi ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
 

Hastanedeki yoğun bakım, enfeksiyon kliniklerinde ve acil servislerde incelemeler yapan Sünnetçioğlu, sağlık personellerinin hal ve hatırını sorarak onların her zaman yanında olduğunu, bu süreci hep birlikte yürüttüklerini belirtti. 
 

Koronavirüs (COVID-19) hastalığı çalışmaları kapsamında, VEAH Eğitim ve Araştırma Hastanesini yerinde ziyaret ederek hastane başhekimlerinden süreçle ilgili bilgi aldı ve değerlendirmelerde bulundu.
 

  Yapılan planlamaların üzerinden geçildi. İlimizdeki süreci 24 saat sürekli yakından takip edildiğini dile getirdi.
 

 Sünnetçioğlu  İçinde bulunduğumuz süreçte verilen sağlık hizmetleri hakkında hastane yönetiminden bilgi alarak, tüm personele ve sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 

  Doç. Dr. Sünnetçioğlu; Sağlık çalışanlarımız, Covid-19 virüsüyle mücadele sürecinin başından bu yana gerek ülkemizde gerek hastanemizde görev yapan sağlık personellerimiz insanüstü bir çabayla mücadele ediyorlar. Bizler sağlık çalışanlarımız yaptıkları büyük fedakarlıkların şahidiyiz. Şahsım ve kurumum adına hepinize teşekkürlerimi sunarım.” ifadelerini kullandı. 
 

S.B.Ü Eğitim ve Araştırma  Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik ise, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek, her daim olduğu gibi bu süreçte de kendilerini yalnız bırakmayan Sünnetçioğlu'na teşekkürlerini iletti. Van
 

Bölge Gazetesi Haber Merkezi 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2020, 18:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29