SP heyetinden, Eczacılar Odası'na ziyaret…

Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan, İl Başkan Yardımcıları Erdal Kıraç ve Tarık Cerlet, Van Bitlis Hakkari Eczacılar Odası Başkanı Fikret Baransel ve yönetim kurulu üyelerine ziyarete bulundu.

SP heyetinden, Eczacılar Odası'na ziyaret…

    Van Bitlis Hakkâri Eczacılar Odası Başkanı Fikret Baransel, ülkemizde ve ilimizde son zamanlarda koranavirüs salgınının daha çok artığını, bu nedenle sağlık çalışanlarının ve eczacıların da ciddi anlamda riskli meslek grubunda olduğunu belirtti.

   Sağlık sisteminin tüm ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de bir kapasitesinin olduğunu ve bu nedenle vatandaşların koranavirüs hastalığını çok ciddiye alması gerektiğini ve kurallara uymasının herkesin sağlığı için önemli olduğunu ifade etti.

   Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan Eczacıların ve eczane çalışanlarının koronavirüs salgının da riskli grupta olduğunu bu nedenle önemli bir hizmet yaptığını belirtti. Koranavirüs salgınına karşı toplum olarak çok daha fazla dikkat etmemiz gerektiğini uzmanların önerilerinin uyulması gerektiğini ifade etti.

   Ziyarette Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Van Bitlis Hakkari Eczacı Odası Başkanı Fikret Baransel'e Van'ın Sorunları ve Çözüm Önerileri isimli kitapçığı hediye etti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2020, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29