Satranç turnuvası ile Van Gölü kirliliğine dikkat çekildi

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Van İl Temsilciliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Van Gölü’nün temiz kalmasına dikkat çekmek amacıyla organize edilen ödüllü online satranç turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye girenler ödüllerini aldı.

Satranç turnuvası ile Van Gölü kirliliğine dikkat çekildi

    Yaka Marketler Zinciri Ana sponsorluğunda gerçekleşen ve Van Gölü'ne dikkat çekmek ve tanıtımına katkı sağlamak amacıyla organize edilen ödüllü online satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Gerçekleşen Ödül Törenine Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnaç, Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir’de katıldı. 

    Turnuvada 1. Olan Zana Arslanargun’a hediyesini ve kupasını Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnaç, 2. Olan Feyyaz Yıldırım’a hediyesini Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir, 3. Burhan Paçal’a ise hediyesini Yaka Marketler Zinciri Genel Müdürü Bilal Karaman tarafından verildi. En küçük sporcu kategorisine giren Eylül Demirtaş’a ise hediyesini Yaka Marketler Zinciri İnsan Kaynakları Müdürü Feyruz Doğan takdim etti. Ayrıca TSF Van İl Temsilciliği tarafından dereceye girenlere madalya ve kupa da takdim edildi.

    Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnaç, "Böylesi organizasyonlarda Vanlı firmalarımızın sponsor olarak bizlere destek vermesi bizleri oldukça memnun ediyor. Bu konuda ödüllü online satranç turnuvasına ana sponsor olan Yaka Marketler Zinciri Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz’’ dedi. 

    Yapılan organizasyon hakkında kısa bir açıklama yapan Yaka Marketler Zinciri Genel Müdürü Bilal Karaman, ‘’Bu tür etkinliklere destek vererek sosyal sorumluluk projelere katkı sağlıyoruz. Özellikle Van’ımızın tanıtımına katkı sağlayan bu tarz organizasyonlar daha sık yapılmalı. Bizler her platformda kentimizin tanıtımını yapmak adına projeler üretmeliyiz’’ dedi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2020, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29