Minik çocuklar geleceğe kreşlerde hazırlanıyor

Van'da faaliyet gösteren Masal Evi Kreşi çocukları geleceği hazırlıyor. Kreşin sorumlu Müdiresi Demet Kanankara, "Kreşimiz Bir buçuk yaşından başlayarak altı yaşına kadar miniklerimize kaliteli bir eğitim vererek, geleceklerini süsleme yönünde gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Minik çocuklar geleceğe kreşlerde hazırlanıyor

            'Sizin Çocuğunuz Bizim Çocuğumuzdur' sloganıyla  altı yıldır Van'da hizmet veren  Masal Evi Kreş okulu miniklerin yoğun olarak eğitim gördükleri marka kurum olarak adında söz ettiriyor.  

 


          Masal Evi Kreşi donanımlı Uzman öğretmen kadrosuyla satranç atölyesi, resim atölyesi, değerler, eğitimi, bale salonu, geniş oyun, salonu, drama atölyesi, mini kütüphane, fen laboratuvarı, sinema ve gösteri, salonu, trafik, eğitim, pisti, sosyal etkinlik alanları, İngilizce dil öğretimi ve mini uygulama bahçesiyle  verdikleri okul öncesi eğitimle çocukların akademik geleceğine büyük katkılar sunuyor.

 


          Kreşin sorumlu Müdüresi Demet Kanankara, "Kurumumuz hijyenik, huzur ve güven ortamında mutlu bireyler yetiştirmek için büyük uğraşlar veriyoruz. Yüz kişi olan  minik öğrencilerimize güven ortamında ders verilmektedir.7/24 kamera izleme görüntülerimiz var. Öğrenci ve Öğretmenlerimizin neler yaptığını her an görebiliyoruz. Bu görüntüleme sistemini velilerimizin de telefonlarına aktararak Türkiye'nin neresinde olursalar olsunlar, istedikleri zaman çocuklarını görme imkanlarını sağlıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2018, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER