Merhum Erdal Aytok için mevlid programı…

Van’ın sevilen simalarından Erdal Aytok’un ölümünün kırkıncı gününde Boyalar Camii’nde mevlid programı düzenlendi. Akşam namazı akabinde düzenlenen mevlide merhumun yakınlarının yanı sıra; çok sayıda seveni katıldı.

Merhum Erdal Aytok için mevlid programı…

             Van’ın eşraflarından Merhum lokantacı Cenap Aytok’un oğlu Hacı Erdal Aytok, 28 Ocak’ta Hakk’ın rahmetine kavuşmuştu. Çevresinde sevilen ve sayılan biri olan Aytok’un ölümünün kırkıncı gününde Boyalar Camii’nde mevlid okundu.

 


     Van’da birçok kişinin değer verdiği, çevresinde sevilen ve sayılan bir şahsiyet olan Hacı Erdal Aytok, ölümünün kırkıncı gününde okunan mevlid ile anıldı.

 


           Hüsnü Mercanoğlu tarafından okunan mevlid sonrası, Merhum Aytok’un oğulları da mevlid programına katılanlara gül suyu ve kandil şekeri ikramında bulundu.

 


          Merhum Hacı Erdal Aytok’un kadim dostlarından Veysel Engin, duygulu anlar yaşadığını belirterek, “Hacı Erdal Aytok sevdiğim dostlardan biriydi. Kendisiyle birlikte hac farizamızı birlikte yerine getirdik. Medine ve Mekke’de birlikte aynı odada kaldık. Biz kendisinden razıydık, Rabbim de razı olsun. Bugün kendisinin ölümünün kırkıncı günü. Ailesi ve yakınları da kendisi adına bir mevlid programı tertipledi. Bizler de buraya gelerek kendisine dualarda bulunduk. Yüce Allah’ım gittiği yerde utandırmasın ve mekanı cennet olsun. Bizler bir kez daha yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerinde bulunuyor ve sabırlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER