Kurukcu: Yardımlarımızı deprem bölgesine gönderdik

Kurukcu’dan, depremzedelere ziyaret… CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, Başkale ilçesindeki deprem bölgesinde etkilenen köylerde incelemeler yaptı, depremzedeleri ziyaret ederek, gönderilen yardımların dağıtılacağını belirtti.

Kurukcu: Yardımlarımızı deprem bölgesine gönderdik

Öncedende CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Ankara Milletvekili Nihat Yeşil CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu ile beraberindeki ilçe başkanları ve partililer, Van’ın Başkale ilçesinde depremden etkilenen köyleri ziyaret edip depremzedelerle bir araya gelip destek sözü vermişlerdi.

     CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, depremin yaşandığı ilk andan itibaren sahada olduklarını ve depremzedeleri yalnız bırakmadıklarını söyledi.

  Mersin Mezitli Belediyesi ve diğer birkaç belediyelerinde temin ettikleri gıda giyim ısınma malzemelerini; Kaşkol, Gelenler ,Güvendik ve Özpınar mahallelerine dağıtacaklarını ve bu desteklerin devamının geleceğini de  belirtti.

Kurukcu, siyasi görüşü ne olursa olsun böyle bir gün de Van’a destek sunan herkese ve her kesime teşekkür ettiğini belirtti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2020, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER