Karakollarda yetkililer av konusunda bilgilendiriliyor

Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekipleri, av dönemi öncesi karakolları ziyaret ederek yetkililer av konusunda bilgilendiriliyor.

Karakollarda yetkililer av konusunda bilgilendiriliyor

             Tarım ve Orman Bakanlığı, Van Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından karakollar gezilerek, jandarmada  personeline avlanma ile ilgili bilgilendirme çalışmaları yapılıyor. Bu hafta süresince; Merkez, Göllü, Timar, Tuşba, İpekyolu, Erçek ile Edremit, Gevaş ve Yoldöndü jandarma karakolu ziyaret edildi. Jandarma karakol komutanlıklarında görev yapan personele; 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu, Merkez Av Komisyonu Kararları, Biyokaçakçılık, 5199 Saylı Hayvanları Koruma Kanunu ve Avcılık ile ilgili diğer konularda bilgilendirme çalışması yapıldı.

 


        Yetkililer, oldukça verimli geçen bilgilendirme çalışmasına katılan tüm jandarma personeline ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederek, güzel bir organizasyon yapan Van Çevre Tim Komutanı Sadi Güllü ve ekibine teşekkür ettiler. Yetkililer, bilgilendirme çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2019, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER