Kaptan Zeki'den anlamlı destek…

Uzun yıllar Vanspor başta olmak üzere birçok takımda forma giyen, teknik direktörlük yapan ‘Kaptan’ lakaplı Zeki Yılmaz, bir ay önce açtığı spor mağazasından bir koli eşofman ve montları Elazığ’daki depremzedelere yolladı.

Kaptan Zeki'den anlamlı destek…

         Uzun yıllar Vanspor ve birçok profesyonel takımda futbolculuğunun yanı sıra teknik hocalık yapan Zeki Yılmaz, kentte futbol okulu açtıktan sonra bir ay önce Aydın Perihan AVM’de spor mağazası açtı.

 


       Orijinal spor ürünleri satılan mağazasında Elazığ depremi sonrası depremzedeler için bir koli yardım malzemesi yolladığını söyleyen Zeki Yılmaz, “Elazığ depremini en iyi biz biliriz. Çünkü bizler 9-10 yıl önce büyük iki deprem gördük. Elazığ’da yaşanan depremlerde şu an sıkıntı yaşayan kardeşlerimiz var. Bizler de birkaç arkadaşla birlikte birer koli ayarladık. Eşofman ve montlarımız depremzedeleri sıcak tutar inşallah. Orada arkadaşlarımız vardı, biz onlara yolladık, onlar dağıtacak” dedi.

 


      Ülkede bu tür durumlarda siyasetin bir tarafa bırakılması gerektiğini anlatan Zeki Yılmaz, “Bu tür afetlerde herkesin siyaseti bir yana bırakmasını istiyoruz. Herkesin bir görüşü, bir düşüncesi olabilir. Ama ortada bir deprem gerçeği var. Biz istiyoruz ki vatandaşlarımız depremzedelere gücü nispetinde destek sunsun. Bizim yaptığımız da zaten buydu. İnşallah yardımlarımız bir nebze olsun oradaki depremzedelere katkı sunar” ifadelerini kullandı.

 


        Yardımların gönderilmesinde katkı sunanlardan biri de İstanbul Van Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Dağdeviren. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Dağdeviren, “Herkesin Elazığ’da yaşanan depremlerden dolayı mağdur durumdaki depremzedelere katkı sunmasını arzuluyoruz. Bizler de gücümüz nispetinde bunu yapmaya çalıştık” şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2020, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER