İpekyolu'nda yarıyıl tatil etkinliği, 400 öğrencinin katılımıyla başladı

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen yarıyıl tatil etkinliği bugün Merkez İmam Hatip Anadolu Lisesi’nde 400 öğrencinin katılımıyla başladı.

İpekyolu'nda yarıyıl tatil etkinliği, 400 öğrencinin katılımıyla başladı

   Esas müzik grubunun müzikleri eşliğinde palyaçolar ile eğlenen daha sonra “Hepimiz Birimiz İçin” adlı tiyatro oyunu ile sahne alan etkinliklere Tunca Uras İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile diğer öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

   Etkinlikte bir konuşma yapan İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Kamar, “Sevgili çocuklar ve değerli aileler, belediyemizin yarıyıl tatili nedeniyle düzenlemiş olduğu etkinliğe hepiniz hoş geldiniz. Çocuklar, eğitim öğretim yılı boyunca çalıştılar, yoruldular. Bu yüzden tatilinizi en iyi şekilde geçirmenizi sağlamak için etkinlikler düzenledik. Etkinlikler tatil boyunca devam edecek. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

   Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Necmettin Akarslan da konuşmasında, “İki hafta boyunca etkinliklerimiz olacak. Dolu dolu bir tatil geçireceğiz.  Etkinliklerimizi hem Merkez İmam Hatip Lisesi'nden hem de Berivan Kültür ve Yaşam Merkezi’nden takip edebilirsiniz. Hepinizin keyifli zamanlar geçirmesini diliyor, hoş geldiniz diyorum” dedi.

   Etkinlik kapsamında, evet - hayır yarışması, tekerleme yarışması, yumurta taşıma yarışması, yüz boyama gibi çeşitli oyun ve yarışmalarla eğlenen çocuklara etkinlik sonunda satranç takımı hediye edildi.

   “Hacivat Karagöz, Hepimiz Birimiz İçin ve Mutfaktaki Yabancı” tiyatro gösterileri ile “Rafadan Tayfa, Ege İle Gaga, Zamana Yolculuk, Akıllı Tavşan Momo ve Nasrettin Hoca” gibi çocuk filmleri ile belediyemiz yarıyıl tatili boyunca öğrencilerle birlikte olmaya devam edecek. Keyifli ve eğlenceli vakit geçiren çocuklara etkinlik çıkışı çeşitli ikramlar verildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29