İpekyolu Belediyesi'nin çocuk dergisi yayımlandı

Van’ın İpekyolu Belediyesi tarafından hazırlanan Çocuk Dergisi’nin ilk sayısı yayımlandı.

İpekyolu Belediyesi'nin çocuk dergisi yayımlandı

    Belediyeye bağlı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce çocukların hem eğlenip hem de sağlıklı yaşam, kültür, zararlı alışkanlıklardan korunma, değerler gibi birçok alanda bilgi edinmelerini sağlayan bulmacadan hikâyeye, tekerlemeden boyamaya birçok etkinliğin yer aldığı Çocuk dergisi yayımlandı.

   Üç aylık periyotlarla basılarak kent genelinde birçok yere dağıtılacak dergide İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın önsözü de yer aldı.

    Başkan V. Aslan, yazısının bir bölümünde, “Bu dergimizle birlikte oyunlarınıza oyunlar, faaliyetlerinize faaliyetler ekleyeceğinizi umuyorum. İçeriğindeki etkinlikleri bir aile büyüğünüzle kolaylıkla ve keyifle yapabilirsiniz. Bu etkinlikler; sizin dil ve el becerilerinize, zihinsel ve duygusal gelişiminize katkıda bulunacak şekilde özel olarak hazırlandı. Zengin içerikli ve keyifli dergimizin bir sonraki sayısında tekrar buluşmak dileğiyle. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” ifadelerine yer verdi.

   Çocuk dergisinde ayrıca 3 adet ödüllü bulmaca bulunuyor. Bulmacanın doğru çözümlerini [email protected] mail adresine gönderen ilk 10 çocuğa çeşitli hediyelerin verileceği belirtildi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2020, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29