'Her şey bitti demiyoruz, aksine her şey başladı'

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel seçimleri sonrası ‘Her şey bitti demediklerini, aksine her şey başladı’ dediklerini ifade etti.

'Her şey bitti demiyoruz, aksine her şey başladı'

   CHP İl yönetim kurulu, CHP Milletvekili adayları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları başkanlarıyla bir araya gelen CHP Van İl Başkanı Kurukcu, 24 Haziran seçimleri ile ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu.

    Ülkenin ‘kader’ sayılabilecek bir seçimini geride bıraktıklarını, Her şey tamam her şey bitti demiyoruz, aksine her şey yeni başladı diyoruz. Yıllardır CHP’yi ‘’her kesimi kucaklamıyor’’ diye eleştiren herkes gördü ki artık Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin gerçek teminatıdır. Cumhuriyet Halk Partisi olmadan hiçbir şey olmaz. 24 Haziran seçimleri dolayısıyla yürüttüğümüz yaklaşık 50 günlük kısa bir süreçte ülkenin 783 bin metrekaresinde 80 milyon insanın yüreğine dokunduk. Çalmadığımız kapı, tutmadığımız el, dokunmadığımız yürek kalmadı. Ama bu yetmez. Cumhuriyet Halk Partisi kadroları olarak bu ülkenin çimentosu konumunda olduğumuzu herkese ispat edeceğiz. Başta tüm partili üyelerimize, CHP’ye gönül veren tüm yurttaşlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza, il yönetim kurulumuza, ilçe başkanlarımıza ve milletvekili adaylarımıza bu süreçte gösterdikleri azim ve kararlılıktan dolayı sonsuz teşekkür ederim. Herkes bilmelidir ki Cumhuriyet Halk Partisi bireysel çıkar elde etmek isteyenlerin mekânı değildir. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyetinin aydınlık yarınlara kavuşmasını sağlayacak yegâne kaledir. Biz de bu kalenin birer bekçileri konumundayız. Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunan, adalet, demokrasi ve huzurun temsilcisi cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’ye ve onu halkımızla buluşturan genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na bizlere inanan, destek veren tüm yurttaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER