Eski Bürokrat Fevzi Türkmen'in oğlu dünya evine girdi

Van’ın renkli bürokratlarından, Fevzi Türkmen’in oğlu Onur Erdem Türkmen görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Eski Bürokrat Fevzi Türkmen'in oğlu dünya evine girdi

      Van’ın renkli bürokratlarından, Fevzi Türkmen’in oğlu Onur Erdem Türkmen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Sanatçı Hüsamettin Bucak’ın sahne aldığı düğünde davetliler genç çiftin başına dolarlar yağdırdı.

 

    Eski Van Belediye Başkan Yardımcısı,  Eski İpekyolu Hastane Müdürü Fevzi Türkmen’in oğlu Onur Erdem Türkmen yapılan görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

 

     Vanın tanınmış simalarıyla  beraber yaklaşık 2000 kişinin katıldığı düğünde il dışından ve Avrupadan gelen misafirler gönüllerince eğlendiler.  

 

 

     Düğün töreninde renkli görüntülerin yaşandığı ve genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

     Protokolün yoğun ilgi gördüğü düğünde birçok Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Avrupa’dan gelen akademisyenler, İş adamları ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri katıldı.  
Takı Merasiminde Damat Onur Türkmen’in Keyfi gözlerden kaçmadı.

 

    Düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak takı için  adeta birbirleriyle yarıştılar. Büyük takıların havada uçuştuğu anda damat Onur Erdem Türkmen’in keyfi görülmeye değerdi.

 

      Büyük özenle hazırlanan düğünde hiçbir fedakarlıkta kaçınmayan Baba Fevzi Türkmen, en güzel ikramları sunarak oğluna mükemmel bir düğün yaptı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2019, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER