Çocukların yaylı zıp zıp eğlencesi…

Van'ın Edremit İlçesi'ndeki bir kahvaltı salonu ve kafenin bahçesine kurulan zıplama eğlence aletleri, çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor. Özellikle yaylı zıp zıplarla doyasıya eğlenen çocuklar, küçük dönme dolap ve küçük gondollarla da büyük keyif yaşıyor.

Çocukların yaylı zıp zıp eğlencesi…

           Van'ın Edremit İlçesi'nde İpekyolu yanındaki Sütçü adlı kahvaltı salonu ve kafenin bahçesinde, çocukların eğlenmesi için adeta minik bir lunapark kurulmuş vaziyette.


       Söz konusu eğlence mekanında çocuklar için normal zıp zıp, yaylı zıp zıp, minik dönme dolap ve minik gondolun yanı sıra, salıncak ve kaydıraklar bulunuyor.

 


            Özellikle yaylı zıp zıplar son zamanlarda çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor. Aileler kahvaltı yapmaya geldiğinde veya sadece oyun alanına geldiğinde çocuklar eğlenirken, onlar da çocukları izleyerek, adeta onların eğlencesine ortak oluyorlar.
Çocukları sevindirmek için söz konusu çocuk oyun alanına getirdiklerini söyleyen bir veli, "Uzun zamandır buradan geçiyor, ama bir türlü uğramıyorduk. Çocuklarım ısrar edince onları buraya getirerek eğlendirdim. Çocuklar için yapılan küçük bir lunapark diyebiliriz.

 

             Salıncaklar ve kaydıraklar ücretsiz. Diğer oyun aletleri de oldukça uygun fiyatlarla kullanılabiliyor. Çocuklarım yaylı zıp zıpı çok  beğendi. 5 dakikası 3 TL olan zıp zıpla doyasıya eğlendiler. Ardından dönme dolap ve gondola bindiler. Lunaparklardaki büyük gondol ve büyük dönme dolaba binemeyen küçük yaştaki çocuklar burada aynı zevki korkusuz bir şekilde tadabiliyor. Bu tür oyun aletleri belediyeler tarafından merkez ilçelerin farklı bölgelerinde kurulabilir. Aslında bazı ilçelerimizde var, ama bunların sayılarının artmasını istiyoruz. Çocuklarımızın tebessüm etmesi, bizi manen huzurlu kılıyor" dedi.Bölge:Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2018, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER