Çelik Ailesi taziyeleri kabul ediyor

Eski Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik'in babası Molla Hasan Çelik'in hayatını kaybetmesi ve toprağa verilmesinin ardından, Çelik Ailesi taziyeleri kabul ediyor.

Çelik Ailesi taziyeleri kabul ediyor

            Geçtiğimiz gün tedavisi esnasında hastanede hayatını kaybeden Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, İşadamı Ramazan Çelik, akademisyen Doç. Dr.  Mehmet Çelik, Mahmut, Ahmet ve Hamit Çelik'in babaları Molla Hasan Çelik, Yukarı Nurşin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Akköprü Mezarlığında toprağa verilmişti.

 


        Alim olan merhumun naaşı toprağa verildikten sonra Çelik Ailesi İstasyon Mahallesi'ndeki taziye evinde taziyeleri kabul ediyor.
Eski Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik'in yanısıra, ağabeyi Ramazan Çelik ve Çelik kardeşler de taziye yerinde acılarını paylaşanlara teşekkürlerini sunuyor.

 


         Taziyenin ilk ve ikinci gününde büyük yoğunluk dikkat çekerken, Bakan Çelik'i telefon aracılığıyla  ülke yönetimindeki çok sayıda üst düzey isim arayarak taziyelerini bildirdi.

 


        Taziyeye, Eski Başbakan Yardımcısı ve Van Milletvekili Prof. Dr.  Beşir Atalay,  Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Önceki İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Van TSO Başkanı Necdet Takva, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, işadamları, vatandaşlar ve Çelik ailesinin yakınları katıldı.
Taziyede bol bol Fatiha süresi ve duaların yanı sıra imamlar tarafından Kur'an tilaveti sunuldu.Van Bölge Gazetesi

 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2019, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER