B.Vanspor'un galibiyetini yorumladılar

Van'ın uydudan yayın yapan tek televizyon kanalı olan Kanal M'de yayınlanan Spor Aktif programında, B.Vanspor'un deplasmandaki Kemerspor galibiyeti değerlendirildi.

B.Vanspor'un galibiyetini yorumladılar

            TFF 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden B.Vanspor'un Kemer deplasmanında aldığı galibiyet ve kupa maçı ile hafta sonu oynayacağı Alibeyköyspor maçı Kanal M'de konuşuldu.
Salih Deniz'in hazırlayıp yönettiği 'Spor Aktif' programının bu haftaki konukları; B.Vanspor yönetim kurulu üyesi Doktor Ekrem Yalçın, Teknik direktör Zeki Yılmaz ve gazeteci Rıdvan Can oldu.

 


          Konuklar, deplasmanda alınan Kemerspor galibiyetini yorumladı. Söz konusu programda Kupa maçında Sarıkamış Gençlerbirliğispor ile hafta sonu oynanacak olan Alibeyköyspor maçları da yorumlandı.

 


           YENİTÜRK'TEN, BAŞARIDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
B.Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk de Spor Aktif Programına Ankara'dan telefonla katıldı.
Yenitürk, "Kemerspor galibiyetinden dolayı, teknik kadromuzu ve takımımızı kutluyorum. Hedefimize ulaşmak için içte ve dışta kazanmak zorundayız. Taraftarlarımız sabırlı olsun bizi desteklemeye devam etsin. Önümüzde Ziraat Türkiye Kupası maçı zar. Ligde hedefimiz Şampiyonluk Kupada da gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Geniş bir kadromuz var. 2 Kategoride de mücadeleden taviz vermeyeceğiz" dedi.

 


          Yenitürk, stat ile ilgili sorunlara değinerek, "Bu bizi ve taraftarlarımızı üzmektedir. Yıkılan tribünlerin yerine portatif tribünler halen yapılmadı. Ama gönül isterdi ki en azından bu yazın sıcağında maçlarımızı gece oynayalım. Ama ne hikmetse stat ışıkları bir türlü tamir edilemedi. Bunun acilen çözülmesini bekliyoruz. Taraftarlarımız gerçekten çok zor şartlarda maç izliyor. Çarşamba ve Pazar günü oynayacağımız 2 maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" dedi.

 


         Spor Aktif sunucusu Salih Deniz, konuklara sorduğu soruların haricinde kendi düşüncesini de dile getirdi.
Deniz, "Kemerspor maçında alınan 3 puan 6 puan değerinde oldu. Rehavete kapılmamalıyız. Hiçbir rakibi küçümsemeliyiz. Pazar günü Alibeyköy sonraki hafta ise deplasman da oynayacağımız Erokspor maçlarını kazandığımızda rakiplerimizde kopacağımıza ve bu havayla hedefe doğru gideceğimize inanıyorum" dedi.


         Spor Aktif'e konuk olan B. Vanspor yönetim kurulu üyesi Doktor Ekrem Yalçın, Kemerspor galibiyetinin kentte sevinç yarattığını belirterek, "Van daha güzellini hak ediyor. B.Vanspor'un gelecekte kendi ayaklarının üstünde durması yani kurumsal bir kimliğe bürünmesi için çalışmalarımız var. Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk gerçekten büyük bir çapa sarf ediyor. Yönetim kurulu olarak bizlerde her daim Başkanımızın yanındayız diyen Yalçın, Çarşamba ve Pazar günü oynayacağımız maçlara tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

 


           Teknik direktör Zeki Yılmaz ise, güzel bir kadro kurulduğunu ifade ederek, "Bu kadronun sezon sonunda şampiyon olacağına inanıyorum. Tabi herkesin bu süreçte takıma destek vermesi önemlidir. Takım hepimizindir hepimizin takıma sahip çıkma zamanıdır" dedi.

 

 
           Vansesi Spor Müdürdü Rıdvan Can da ligin ilk haftasında 2 puan kaybeden ekibimizin Kemerspor deplasmanında bunu en güzel şekliyle telafi ettiğini belirterek, "Kendilerini tebrik ediyoruz. Önümüzde zorlu maçlar olacaktır. Disiplini elden bırakmadan yolumuza devam etmeliyiz" dedi.

 


          Vanlı sanatçı Hüsamettin Bucak ise, kendi yazıp bestelediği Vanspor marşını okuyarak programa renk kattı.
 Salih Deniz'in hazırlayıp sunduğu Spor Aktif proğramının2. Haftasında da gerek Van ve gerekse diğer illerdeki spor sevenler tarafından zevkle izlendi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2018, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER