Büyükşehir'in Tuşba'daki asfalt çalışmaları sürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Tuşba ilçesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin Beyüzümü, Fatih, Zeve Caddelerindeki çalışmalar devam ederken, yazlıklar bölgesinde de yaklaşık 2, 5 kilometrelik yol asfaltlanacak.

Büyükşehir'in Tuşba'daki asfalt çalışmaları sürüyor

     Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 asfalt döneminde 13 ilçede olduğu gibi Tuşba ilçesindeki yol yapım bakım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda öncelikli olarak yaklaşık 2 kilometrelik Zeve Caddesi, 1,5 kilometrelik Fatih Caddesi ve  2,8 kilometrelik Beyüzümü Caddelerininin yanı sıra Tuşba Belediyesi sorumluluk alanında bulunan Altıntepe Mahallesindeki ara sokaklarda yol onarım ve reglaj çalışması yapıyor.

   Ayrıca ilçe sınırları içerisinde bulunan 2, 5 kilometrelik Mollakasım mahalle yoluda bu ay asfaltlanacak.

    Van Büyükşehir Belediyesi, Tuşba ilçesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin Beyüzümü, Fatih, Zeve Caddelerindeki çalışmalar devam ederken, yazlıklar bölgesinde de yaklaşık 2, 5 kilometrelik yol asfaltlanacak.

   Büyükşehir Belediyesi, 2020 asfalt döneminde 13 ilçede olduğu gibi Tuşba ilçesindeki yol yapım bakım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda öncelikli olarak yaklaşık 2 kilometrelik Zeve Caddesi, 1,5 kilometrelik Fatih Caddesi ve  2,8 kilometrelik Beyüzümü Caddelerinde çalışma yapılırken, bunların yanı sıra Tuşba Belediyesi sorumluluk alanında bulunan Altıntepe Mahallesindeki ara sokaklarda da yol onarım ve reglaj çalışması yapılıyor.

   Ayrıca ilçe sınırları içerisinde bulunan 2, 5 kilometrelik Mollakasım mahalle yolu da bu ay asfaltlanacak.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2020, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER