Bilmez: Muhtarlarımızla işbirliği dahilinde çalışıyoruz

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Edremit mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Vali Bilmez, kentin gelişimi noktasında muhtarlarla işbirliği dahilinde çalıştıklarını vurguladı.

Bilmez: Muhtarlarımızla işbirliği dahilinde çalışıyoruz

     Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez mahalle muhtarlarıyla görüşmeye devam ediyor. Son olarak Edremit İlçesi muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Mehmet Emin Bilmez, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

    Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mehmet Emin Bilmez' in yanı sıra, Edremit Kaymakamı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhammet Fuat Türkman, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve muhtarlar katıldı. 

 

    VALİ BİLMEZ: MUHTARLARLA SIK SIK BİR ARAYA GELİYORUZ

    Toplantının başında Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili muhtarlara bilgi veren Vali Mehmet Emin Bilmez, muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini vurgulayarak, kentin gelişimi için muhtarla iş birliği içinde çalıştıklarını söyledi.

   Muhtarların devlet ile vatandaş arasında bir köprü olduğunu da belirten Vali Mehmet Emin Bilmez, “Muhtar, devletin mahallede, köyde temsilcisidir. Vatandaşlar adına devletten her türlü hizmeti istemeye hakkı vardır. Bugünde sizlerin sıkıntılarını, sorunlarını, taleplerini dinlemek için buradayız. Sizlerin dile getirdiği sorunları, arkadaşlarımız not alacaklar ve takip edecekler. İnşallah hep beraber tüm sorunlarımızı halledip güzel bir Van için sizlerin de gayretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

   Konuşmaların ardından Vali Mehmet Emin Bilmez, muhtarlara söz hakkı vererek sorun ve taleplerini dinleyerek not aldı.

    Toplantı, Vali Mehmet Emin Bilmez'in muhtarlara hediyesi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2021, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29