Berge: Hüsamettin Çelik bizim için büyük bir değerdi

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Berge, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve aynı zamanda Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili Hüsamettin Çelik’in vefatının kendilerini büyük bir üzüntüye sevk ettiğini belirtti.

Berge: Hüsamettin Çelik bizim için büyük bir değerdi

      Başkan Berge, tarifi imkansız derin bir üzüntü içinde olduklarını söyleyerek, “1990 yılından beri yaklaşık 30 yıldır oda başkanlığı yapan Çelik, sevilen ve sayılan bir isimdi” dedi.

 

   “Hüsamettin başkan bize babalık ve rehberlik yaptı”

   Berge, “Van ve Erciş için büyük emekler veren değerli ağabeyimizi kaybetmenin büyük hüznünü yaşıyoruz. O bizim için bir oda başkanı değil bir babaydı. Hem Van hem de Erciş için büyük hizmetleri oldu. Birliğimizin başkanvekilliğini de yapan, sevdiğimiz, saydığımız ve büyük bir değer verdiğimiz Hüsamettin ağabeyimiz koronavirüse yenik düştü. O bize babalık ve rehberlik yaptı.” şeklinde konuştu.  

 

   “Tecrübelerinden çok faydalandık”

    Hüsamettin başkanın özelliklerini anlatan Berge, “Her zaman ve her konuda tecrübelerini bizimle paylaşan Hüsamettin başkanımız, mütevazılığı ve kibarlığı ile gönülleri fethetmişti. Nezaketi, babacanlığı ve sözünün arkasında dik duruşu ile bilinen efsane başkanımzın acı kaybını yaşıyoruz. Verdiği sözden asla dönmeyen ve dimdik duruşu ile örnek bir kişilik sergileyen başkanımızı, saygıyla yad ediyoruz. Dostunu yalnız bırakmayan, hiçbir zaman menfaati ön planda tutmayan ve dostunu yarı yolda bırakmayan Hüsamettin başkanımız, kazansa da kaybetse de dostunun yanında durmuştur.” dedi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, başta olmak üzere ailesine ve yakınlarına sabır dileyen VANESOB Başkanı Berge, “Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Tüm camiamızın başı sağolsun.” ifadelerini kullandı. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2020, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29