Başkan Vekili Aslan'dan bir dizi ziyaret…

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında Kaymakam Aslan’a belediye birim müdürleri eşlik etti.

Başkan Vekili Aslan'dan bir dizi ziyaret…

    İlçe genelinde aile, esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan V. Sinan Aslan, ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bahçıvan Mahallesi’nden Maraş Caddesi’ne çıkan ara sokaklarda belediye tarafından yapılan alt yapı güçlendirme, parke taşı yenileme ve kaldırım çalışmasını inceleyerek, birim çalışanlarından bilgi aldı.

 

   “EN ÖNEMLİ TAVSİYE, FİKİR, GÖRÜŞ, BEĞENİ ESNAFLARIMIZA AİT”

    Başkan Vekili Aslan’ın bir sonraki durağı da Şerefiye Mahallesi, Naci Bey Sokak oldu. Buradaki esnaflarla kafede bir araya gelen Aslan, yıl bitmeden ilçeye bağlı bütün sokakların projelerini görmek istediğini belirterek, “Çalışma arkadaşlarımızdan şehrin potansiyeli en yüksek sokaklarını ve caddelerini belirlemelerini istedim. Bizde bir takvim çerçevesinde her hafta 1-2 sokağımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler sırasında bu sokaklarda ne yapabiliriz diye arkadaşlarımızla istişare ediyoruz. Burada en önemli tavsiye, fikir, görüş, beğeni siz değerli esnaflarımıza ait.” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2020, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER