Başkan Vekili Aslan, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında Kaymakam Aslan’a belediye birim müdürleri eşlik etti.

Başkan Vekili Aslan, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

    İlçe genelinde aile, esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Vekili Sinan Aslan, ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Halilağa Mahallesi, Sağlık Sokakta belediye tarafından yapılan yol yapım çalışmasını inceleyerek, birim çalışanlarından bilgi aldı.

   Başkan V. Aslan’ın bir sonraki durağı da Hafiziye Mahallesi oldu. Buradaki Salı Pazarı esnafını ziyaret eden Aslan, yolda karşılaştığı vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti. Son olarak İpekyolu Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü M. Ali Şalem ile birlikte Halilağa Mahallesi’ndeki aileleri ziyaret eden Aslan, çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti.

 

   “ZİYARETLERİMİZ ÇOK OLUMLU GEÇİYOR”

    Başkan Vekili Sinan Aslan, hizmet süresi boyunca birçok ziyaret gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirterek, “İlçemizde ara sokak ve caddelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Birçok yerde çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Amacımız kış ayları gelmeden hizmetlerimizin bir kısmını yetiştirmek. Yoğun iş programımıza rağmen vakıf müdürümüzle birlikte ailelerimizi de ziyaret ediyoruz. Ailelerin sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Yine esnafımızı ziyarete aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyor, onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Esnafımızın bizden kapalı semt pazarı talebi var. Bu konuda görüş alış-verişinde bulunduk. Uygun yer arayışlarımız devam ediyor. En kısa sürede bu yerleri tespit Edip uygun noktalarda semt pazarları yapılmasını planlıyoruz. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor.” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2020, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29