Başkan Tanış, Gürpınar'daki çalışmalarını anlattı

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında Belediyenin çalışmalarını ve devam eden projelerini anlattı.

Başkan Tanış, Gürpınar'daki çalışmalarını anlattı

        İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas'ın katılımıyla düzenlenen toplantıda Başkan Tanış, göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmaları sundu.

 

      Gönül Belediyeciliği ile Gürpınar'da büyük bir değişim ve dönüşümün başladığını belirten Başkan Tanış, "Büyük bir gayretle mahallelerimizin sorunlarını çözmenin azmi ve gayreti içerisindeyiz. Mahalle farkı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede hizmeti götürüyoruz. Gürpınar'da AK Belediyeciliği en güzel şekilde temsil etmek için ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda desteğini her zaman htiğimiz İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu'na ve Milletvekilimiz Abdulahat Arvas'a teşekkür ediyorum. AK Parti bir hizmet partisidir. Bu davada her birimiz büyük bir ailenin üyeleri gibiyiz. Birbirimize sahip çıkarak Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeliyiz." diye konuştu.

 

    Gürpınar'da yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Tanış'a teşekkür eden AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, "Başkanımızın sunumunu izledik. Kendisini tebrik ediyoruz. Hakikaten Gürpınar'da çok önemli çalışmalara imza atmış, kendisini kutluyoruz. Gürpınar İlçemiz AK Parti belediyecilik hizmetleri ile tanışmış ve her geçen gün çok daha yaşanır hale gelmiştir. Belediyelerimizin yaptıkları çalışmaları teşkilatlarımızın bilmesini ve bunu toplumla paylaşmaalrını istiyoruz. Bu sebeple belediyelerimizin hizmetlerini yönetim toplantılarımızda, diğer İlçe Başkanlarımızın, Belediye Başkanlarımızın da katılımı ile aktarmalarını sağlıyoruz. Gevaş, Bahçesaray İlçe belediyelerimizin ardından bugün de Gürpınar Belediyemizi dinledik. Gurulandık. Önümüzdeki haftalarda da diğer belediyelerimizi dinleyeceğiz." dedi.

   AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ise Gürpınar'da hayata geçirilecek projeler için Ankara'da yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdiğini belirtti.

Arvas, "Başkanımızın Gürpınar'da yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyoruz. Kendisi ilçeyi çok iyi bilen biri. Yaptığı çalışmalar ve projeler ile önemli işlere imza attı. Bu manada üzerimize düşen her ne varsa yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

    Toplantıya, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, AK Parti Kadın ve Gençlik kolları ile ana kademe yürütme üyeleri de katıldı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2020, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER