Başkan Say, işadamları ile kentin sorunlarını konuştu

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Van MÜSİAD üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelerek, kentin kalkınması yolunda yatırımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Say, işadamları ile kentin sorunlarını konuştu

              Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, MÜSİAD üyeleri ve Van’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarının kahvaltı davetine katıldı. MÜSİAD Van Şubesi’nde düzenlenen toplantıya Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, MÜSİAD Van Şube Başkanı Muzaffer Bakan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sohbet havasında geçen programda konuşan Başkan Say, iş birliğinin çalışmalardaki önemine dikkat çekerek “Öncelikle şahsımı bu buluşmaya davet eden iş adamlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Edremit Belediyesi olarak kanaat önderi vasfında gördüğümüz iş adamlarımızla fikir alış verişi yapmaya özen gösteriyoruz. İşimizi en iyi şekilde yaptığımıza emin olabilmemiz için, önce vatandaşlarımıza, kıymetli hemşehrilerimize, daha sonra bu şehrin kalkınması için elini taşın altına koyan ve ellerinden gelen her türlü fedakarlığı yapan iş adamlarımıza danışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bu vesile ile sık sık bu gibi toplantılarda bir araya geleceğimizi söyleyebilirim. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

            Yoğun programına rağmen katılım göstermelerinden duydukları memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Van Şube Başkanı Muzaffer Bakan, ise iş adamları olarak bu şehrin kalkınması yolunda birlikte hareket etmenin öneminden bahsetti. Birlikteliklerin kentleri çok iyi noktalara getireceğini ifade eden Bakan, bu süreçte buna çok ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

 

          Program, Başkan Say’ın MÜSİAD üyeleriyle birlikte toplu halde hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2019, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER