Başkan Günini'den, 19 Mayıs mesajı…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Günini'den, 19 Mayıs mesajı…

    Günini, yayımladığı mesajında, bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, fedakarlık, kahramanlık ve şerefle dolu tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs ruhunun gençlerin omuzlarında daha da yükseleceğini söyledi.

 

          Gençlerin tarihten aldıkları ilhamla ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağına olan inancının tam olduğunu ifade eden Günini, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı millet olarak varlığımızı güçlendiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tarihi bir adımdır. Bu yönüyle 19 Mayıs, Cumhuriyet tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bugün ile yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe güvenle bakabilirler” dedi. 

 

 

           Atatürk’ün, bu önemli tarihi milletin geleceğinin teminatı olan gençlere emanet ettiğinin de altını çizen Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, “Türkiye, Cumhuriyet'in ilanının ardından geçen süre zarfında önemli kazanımlar elde etmiş ve son yıllarda AK Parti Hükümetleri tarafından gerçekleştirilen atılımlarla bu günün güçlü Türkiye’si ortaya çıkmıştır. Genç nesillerin milletimizin ideallerini gerçekleştirmek ve bugünün güçlü Türkiye'sini daha da büyütmek için büyük bir şevkle çalışacağına yürekten inanıyorum. Bağımsızlığımızın elden gitmemesi için büyük mücadele veren ecdadımızı ve Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor, aziz milletimizin ve siz sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum, selam ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu. Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2019, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER