Bakan Karaismailoğlu Van'a geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu bazı açılış ve incelemelerde bulunmak üzere 17 Ağustos Pazartesi günü Van’a geliyor.

Bakan Karaismailoğlu Van'a geliyor

   Sabah saatlerinde Van’a gelecek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, saat 10.45’te Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan Dr. Miyazaki Koru Parkı’nın açılışını gerçekleştirecek.

   Saat 11.00’de Van Valiliği’ni ziyaret edecek olan Karaismailoğlu, ardından Ak Parti İl Başkanlığı ve Gar Müdürlüğü’nü ziyaret edecek.

   Öğleden sonra saat 12.30’da Tuşba Belediye Başkanlığı’na geçecek olan Bakan Karaismailoğlu, saat 13.00’de TCDD Feribot skele Sahili’nde incelemelerde bulunacak.

   Saat 13.30’da PTT Başmüdürlüğü’nü ziyaret edecek olan Bakan Karaismailoğlu, öğle yemeğini Gürpınar Norduz Sofrası’nda yedikten sonra, Gürpınar Güzelsu Yol Yapım Şantiyesi’ni ziyaret edecek. Burada Çevreyolu konusunda ise brifing düzenlenecek.

   Saat 17.45’te Başkale yolu üzerinde bulunan Güzeldere Tüneli’ndeki çalışmaları inceleyecek olan Bakan Karaismailoğlu, 19.00’da ise Edremit Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra kentten ayrılacak.

Bölge Gazetesi:Ziya Türk

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 22:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER