Bahçesaray'ın kırsal mahallesindeki su sorunu çözüldü

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) ekipleri su diyarı olarak bilinen bugüne kadar ihmal edilip su sıkıntısı yaşayan Bahçesaray İlçesi İslam Mahallesine yeni su hattı çekti.

Bahçesaray'ın kırsal mahallesindeki su sorunu çözüldü

       Yaptığı hizmetlerle vatandaşın büyük takdirini toplayan VASKİ kırsal mahallelerdeki altyapı ve su hattı çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yeni mahalleyi hizmetle tanıştıran VASKİ uzun yıllardır ihmal edilen, hemen hemen her noktasından akarsuların akmasına rağmen susuzluk sorunu yaşayan, Bahçesaray İlçesi İslam Mahallesi Hakkıbey ve Köşk sokaklarında çalışma başlattı.

    Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu kısa sürede tamamlanan 2 bin 500 metrelik su hattıyla, mahalle halkının yıllardır yaşadığı su sıkıntıları da son buldu.  

 

    Ekiplerin yoğun olarak çalıştığı bölgeye gelen Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, VASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Bahattin Önder ile Güney Şube Müdürü Tevfik Ergenç'ten çalışmalar hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

    Bahçesaray İlçesinin Mahalleleri onca su kaynağının varlığına rağmen halen su sıkıntısı yaşadığını söyleyen Arvas “Bugüne kadar birçok kez su sıkıntısı konusunda yetkililere taleplerimiz oldu. Sağ olsun Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Mehmet Emin Bilmez ve VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan’ın gayretleri sonucu İslam Mahallemize yeni su hattı çekme çalışmalarına başlandı. İlçem adına Sayın Valimize, Genel Müdürümüze ve ekiplere teşekkür ederim. Hizmet edenler asla unutulmazlar" dedi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2020, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29