Babalar ve çocuklar sabah namazında buluşuyor

Türkiye genelinde 81 ilde gerçekleşecek olan organizasyon ile 8 Eylül Pazar günü sabah namazında babalar ve çocuklar sabah namazında buluşacak. Söz konusu etkinlik Van’da Hüsrevpaşa Camii’nde gerçekleşecek.

Babalar ve çocuklar sabah namazında buluşuyor

           Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği tarafından 8 Eylül Pazar günü ülke genelindeki tüm illerde babalar ve çocuklar sabah namazında bir araya gelerek kılınacak namazın ardından sohbet edecekler.

 


         Çorba ikramının da yapılacağı etkinliğe çok sayıda vatandaşın katılacağı ifade edildi.
Konuyla ilgili gazetemizi ziyaret eden Cihannüma Derneği 1. Bölge Başkanı Prof. Dr. Musa Gençcelep ve Cihannüma Van İl Başkanı Birol Duman, etkinliğe herkesi davet ettiler.

 


          İstanbul’daki etkinliğin Büyük Çamlıca Camii’nde yapılacağını söyleyen Prof. Dr. Gençcelep, “İstanbul’daki etkinliğimiz Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof.Dr. Ali Erbaş'ın katılımlarıyla yapılacak. Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii’ndeki etkinliğe ise Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Dr.Selim Argun katılacak. Pazar günü Van Kalesi güneyindeki Hüsrevpaşa Camii’ndeki etkinliğimize herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 


            Cihannüma Van İl Başkanı Birol Duman ise, “Kuşaklar arasındaki bağın güçlenmesi, büyüklerin örnek alınması ve küçüklere örnek olunması için bu programı düzenliyoruz. Bizler de dernek yönetimi olarak ilimizdeki çeşitli kurum ve kuruluşlara, STK’lara giderek programımızı duyurduk. Herkesi Pazar sabahı saat 04.30’da Hüsrevpaşa Camii’ne bekliyoruz” şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER