AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu'dan Engelliler Günü mesajı

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, AK Parti olarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu'dan Engelliler Günü mesajı

AK Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu mesajında, bu anlamlı günün sorumluluk, duyarlılık, bilinç ve farkındalık düzeylerinin yeniden değerlendirilmesine, yeni baştan gözden geçirilmesine vesile olduğunu belirtti.

“AK PARTİ OLARAK HER ZAMAN YANLARINDA OLDUĞUMUZUN BİLİNMESİNİ İSTERİZ”

Başkan Türkmenoğlu mesajında, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık oluşturulması ve bizim için çok özel olan vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmemiz adına önemli bir gündür. Sorunlarını en aza indirmek ve çözüm üretmek her şeyden önce insani sorumluluğumuzun doğal bir sonucudur. Özel vatandaşlarımızın herhangi bir eksiklik ve zayıflık hissine kapılmalarına müsaade etmeden, tümüyle kucaklayıp milletimizin saygın ve eşit bir ferdi olduklarını sürekli hatırlarda tutmak gerektiğini düşünüyorum. Her insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan, elimizden gelen katkıyı vermeye devam etmeliyiz. AK Parti olarak her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bu vesileyle “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde Cenab-ı Allah’tan huzur, mutluluk ve esenlik dolu yıllar geçirmelerini diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2020, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER