Ak Parti'li Türkmenoğlu Özalp İlçesi'nde...

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni atanan Özalp İlçe Başkanı Ercan Ağar'a "Hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi.

Ak Parti'li Türkmenoğlu Özalp İlçesi'nde...

    İlçeye kalabalık bir heyetle giden Türkmenoğlu ve heyeti, burada coşku ile karşılandı ve yeni parti binasının açılışı için düzenlenen mini töreve katıldılar.

    Açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, "Genel merkezimiz genç, dinamik, müteşebbis ruha sahip ve Özalp halkı tarafından sevilen Ercan Ağar'ı İlçe Başkanımız olarak görevldndirmiştir. Biz İlçe Başkanımızın çok başarılı hizmetlere vesile olacağına inanıyoruz. Yeni parti binamızın hayirlı hizmetlere ev sahipliği yapmasını temenni ediyorum." dedi.

     Açılışta bir konuşma yapan yeni ilçe Başkanı Ercan Ağar'da, kendisine duyulan güven ve oluşan beklentiyi boşa çıkarmamak için gecelerini gündüzlerine katacaklarını söyledi. Konuşmalardan sonra okunan duaların ardından parti binasının kurdelası kesilerek hizmete açıldı.

    Bir süre partililerle sohbet eden Türkmenoğlu, daha sonra İlçe esnafını gezdi ve İlçe Kaymakamı Abdulkadir Çelik'i makamında ziyaret etti.

     Çelik'ten ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi de alan Türkmenoğlu, AK Parti ilçe eski başkanı M. Şirin Ataç'ı ve trafik kazası geçiren, tedavisi evde devam eden Sıracettin Gözütok'u yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ederek geçmiş dileklerini aktardı.

    Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Özalp'tan ayrılarak Muradiye ilçesine geçti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2019, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29