15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Van’da ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında Akköprü Mezarlığı’nda anma programı düzenlendi.

15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Van’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Tuşba ilçesindeki Akköprü Mezarlığı’nda düzenlenen anma programında şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. 15 Temmuz’da şehit olan 251 kişi dualarla anıldı.

Akköprü Mezarlığında düzenlenen programa Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve Eşi Meral Bilmez, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Muhammet Fuat Türkman, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Vali Yardımcıları, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Van İl Müftüsü Ömer Keskin, Ak Parti Van İl Başkanlığı yönetimi ve ilçe teşkilat başkanları, şehit aileleri, kurum amirleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Ömer Keskin’in dua etmesinin ardından programa katılanlara mevlid şekeri ikram edildi.

Protokol daha sonra Erciş yolu üzerinde 15 Temmuz Şehitler Ormanı’nda fidan dikimine katıldı. VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER