B.Vanspor galip gelemedi, ama zirveden kopmadı

          B.Vanspor, Pazar günü grubun güçlü ekiplerinden Esenler Erokspor’u konuk etti.
Hava soğuk olmasına rağmen tribünler ful dolu, birçok taraftarda yer olmadığından dolayı stat da giremeyerek geri gitmek zorunda kaldı.
 Şampiyonluk hesapları yapan ekibimiz bu maçı kazanıp, lider Kırşehirspor maçına daha moralli gitmenin hesaplarını yapıyordu.
 Birkaç eksikle maça çıkan ekibimiz kazanma adına güzel bir mücadele verdi. Güzel bir taraftar desteği olmasına rağmen, bir yandan takımdaki eksiklikler, bir yandan zeminin kötü olması, bir yandan da hakemin yanlış kararları galip gelmemizin önüne geçti.

 


      En güzel teselli ise rakiplerimizin puan ve puanlar kaybetmesi oldu.
 Lider Kırşehir Belediyespor’un mağlup, Altındağ Belediyespor’un ise berabere kalması zirveden kopmamamıza vesile oldu.
Esenler Erokspor maçıyla kendi sahamızda 9. Beraberliğimizi aldık. Kendi sahamızda mağlubiyetimiz yok ama kaybettiğimiz puanlar içimizi acıtıyor. Buna rağmen zirvedeyiz ve Şampiyonluk şansımız aynen devam ediyor.
Telafisi olmayan maçlara çıktığımız için, artık geriye değil ileri bakarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Yani Esenler Erokspor maçında o oldu bu oldu demek yerine bu maçı unutup önümüzdeki maça bakacağız.
Çünkü önümüzdeki maç bir sonraki hafta belki de bize çok istediğimiz liderliği getirecek bir maç niteliğindedir. O açıdan herşeyi unutup sadece Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Lider Kırşehir Belediyespor maçına kenetlenmemiz gereklidir.

 


      Evet, bu maç bŞampiyonluk hedefimiz için gerçekten çok önemlidir. Elazizspor deplasmanından 2-0 mağlup olan Lider Kırşehir Belediyespor’dan alacağımız bir galibiyet gruptaki bütün dengeleri değiştirecek, Van’da Şampiyonluk havası tam manasıyla esmiş olacaktır.
Ben takıma güveniyor ve inanıyorum. Biz takım olarak Kırşehir Belediyespor’dan daha üstün ve daha kaliteliyiz. Kazanamayacağımız bir maç değil. İnanın bizim takım bunu rahatlıkla başaracak güçtedir. Taraftarlarımızın her durumda takımına sahip çıkması taktire şayandır.

 


      Esenler Erokspor maçında çok önemli 2 puan kaybetmemize rağmen maç sonunda taraftarlarımızın takımı tribüne çağırması alkışlaması gerçekten çok güzeldi.
Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi taraftarlarımız Lider Kırşehirspor maçına gitmek istiyor. İnşallah birileri çıkıp taraftarlarımızı Kırşehirspor maçına takıma destek için gönderir.
Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip illerden biriyiz. Ne yazık ki gençliğe ve futbol sevenlere hitap edecek bir stadımız yok. Var olan stat ise harabe bir durumda.
Yaklaşık 10 aydır bir portatif tribün yapılamıyor.

 


       Kime soracağız biz bile şaşırdık. Pazar günkü maçta bütün sıkıntılara ve zorluğa rağmen stat ful dolarken, çok sayıda taraftarın da yer kalmadığından geri gitmesi gerçekten üzücüdür.
Mevcut stat da kale arkasındaki taraftarlar soğuk havaya rağmen betonda oturarak, karşı portatif tribündeki taraftarlar ise paslı teller arkasında maç izlemesine artık yürek dayanmıyor.
 Belki de her maç sonrası yüzlerce insan hastalanıyor.
Artık çözüm çözüm ve yine çözüm diyoruz.

YORUM EKLE

banner29