Bu galibiyet ilaç oldu

  Öncelikle Mamakspor deplasmanından alınan güzel galibiyetten dolayı, yönetim, teknik kadro ve futbolcu  kardeşlerimizi yürekten kutluyoruz.

  Son haftalardaki puan kayıplarından sonra bu galibiyet gerçekten ilaç gibi geldi. İnanıyorum ki Pendikspor maçıyla da galibiyet serimiz devam edecek ve takımımız yeniden şaha kalkacaktır ve inanıyorum ki bu takım bu kent insanına Play- Off heyecanını bir kez daha yaşatacaktır. Yeter ki biz inanalım ve sahiplenelim.

  Ligde 28. Haftayı geride bırakırken, ligin bitimine ise 10 haftalık bir maraton kaldı.

  Son 10 haftalık maratonda Şampiyonun belli olduğu grupta puanları birbirine yakın olan yaklaşık 8 takım Play Offa kalma, bunun yanında 1 takımın küme düşmesinin kesinleştiği grupta yaklaşık 5 takımda kümede kalma mücadelesi verecek. Bu tabloda kalan haftaların biraz daha zorlu geçeceğine işaret ediyor.

  Ligin 28. Hafta maçları sonunda, Potadaki takımlardan Vanspor, Sakarya ve Kırşehirspor haftayı 3 puanla kapatırken Bodrum ve Turgutluspor ise sahadan puansız ayrıldı.

  Tabi bu skorlarla hem takımlar arasında ki puan farkları hemen hemen kapanırken, hem de Play Off için yeni ortaklarda  görülmeye başlandı. Bu hafta maçlarını kazanan Kırklareli, Etimesgut ve Serikspor'da Play Off için kapıya dayandı.

  Bence yakaladıkları havayla içeri girmeleri çokta zor görünmüyor. Görünen o ki son 10 haftalık maratonda 8 takım Play Offa kalmak için kıran kırana mücadeleler verecek.

  Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla bir düşüş dönemi yaşayan temsilcimiz Vanspor, önemli oyuncularından yoksun çıktığı Mamak maçını farklı kazanarak hem moral buldu, hem de Play Off bensiz olmaz dedi.

  Bu galibiyetle 50 puan 3. Sırada yer alan ekibimiz, önümüzdeki bir kaç haftayı galibiyetle kapatırsa bana göre Play Off için önemli bir avantajı eline geçirecektir. Grupta puanları birbirine yakın Play  Off mücadelesi veren 8 takım içinde en güçlü adaylardan biri Temsilcimiz Vanspor'dur. Play Offu kapacak güce ve kapasiteye de sahiptir.

   Bu süreçte yapmamız gereken disiplini elden bırakmadan, rehavete kapılmadan rakipleri küçümsemeden her maça final maçıymış gibi çıkıp kazanarak yolumuza devam etme hedefinde olacağız. Kalan maçlarımıza baktığımızda belki kolay olarak görünebilir. Ama oynanmamış hiç bir maçın garantisi yoktur. Ama biz takımımıza inanacağız, güveneceğiz ve takımımızı sahiplenerek destek vererek hedefe birlikte varacağız.

  Belki son 10 haftalık maratonda yine puan kayıpları yaşanabilir. Kesinlikle karamsar olmayacağız. Dedim ya inanacağız sahipleneceğiz. Gerisini takımımız hal edecektir. Ben Vanspor'un kesinlikle Play Offa kalacağına inanıyorum.

  Ligin 29. Hafta maçları perşembe günü oynanacak. Temsilcimiz Vanspor Pendikspor'u konuk edecek. Dedikya artık her maç final maçı işte Pendikspor maçı bizim için 3 değil 6 puan değerinde bir maç. Rakiplerimizin  birbirleriyle karşılaşacağı bu hafta Pendikspor galibiyetiyle önemli bir avantajı daha elde edeceğiz.

Ekibimizin de bu bilinçle sahaya çıkacağına ve kazanarak ayrılacağına inanıyorum. Biz Pendikspor'u konuk ederken, Sakaryaspor Kırşehirspor'u konuk edecek Bodrum ise deplasmanda Karacabeyspor'a konuk olacak.

Bu maçlar sonucunda Play Off potasındaki takımlarda yer değişikliği yaşanacağı görülmektedir.

Tekrar Mamakspor galibiyetinden dolayı takımımızı tebrik ediyor, Pendikspor maçında başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE

banner29