Bir bayrak da sen as!

  Yazıma başlarken, şu cümlelerle başlamak istiyorum.

  Takımdan Şampiyonluk istiyorsak, bir adım da biz atmalıyız.

  Asacağımız bir bayrak ve pankart şu anki en güzel adım ve destek olacaktır.

  Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, kentimizin tek takımı olan Vanspor'u daha güzel yerlere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.

  Bu süreçte takımımıza moral ve destek için tek beklentimiz kentimizin cadde ve sokaklarına Vanspor bayrak ve afişlerinin asılmasıdır.

  Bu bize moral ve güç verecektir dedi. Bizde aynen katılıyoruz.

  Çünkü hepimiz takımın şu an itibariyle Play-Off'a kalmasını istiyoruz. Play Off bir üst lige çıkmanın ilk kapısıdır.

  Öncelikle  birlikte takımımızı sahiplenerek bunu başarmalıyız. Şu an grupta güzel bir konumda ve 56 puanla 2. Sırada yer alıyoruz. Önümüzde kalan 9 haftalık maratona ve Play-Off'a kalacak takımlara baktığımızda favori takım Vanspor'dur.

  O zaman bu süreçte takımımıza moral ve destek, kentimize Play-off heyecanını estirmek için bazı adımların atılması lazım. Şu an yapılacak en güzel destek ve sahiplenme kentin cadde ve sokaklarına Vanspor Bayrak ve Afişlerinin asılmasıdır.

  Bu hem takıma ayrı bir havayla birlikte kentimize Play-Off heyecanını getirecek hem de kentin takımını bu yolda yalnız bırakmadığını gösterecektir.

  Bu çerçeve yavaş yavaş cadde ve sokaklara Vanspor Bayrak ve afişleri asılmaya başlandı.

  İnşallah çok kısa bir zaman içinde Van siyah kırmızı renklerle donanacak ve kentimiz geçmiş eski güzel günleri bu vesileyle bir kez daha yaşatacaktır.

  Ligin 30. Hafta maçlarında temsilcimiz Vanspor deplasmanda kazanırken, Play-Off potasında yer alan ve potaya girmek isteyen takımlarda maçlarını kazandı.

  Bu şunu gösteriyor.

  Artık takımlar kaybetmeyi kafalarında silmiş potadan kopmamak için kıran kırana mücadeleler veriyor ve kazanıyor.

  Potada takımlar arasındaki Puanlar bir birine çok yakın olduğundan kaybeden takım ve takımlar yerlerini de kaybediyor.

  O açıdan her takım işi çok sıkı tutuyor. Temsilcimiz Vanspor'un cephesine baktığımızda son 3 haftada alınan 3 galibiyet yarışta güçlü olduğumuzu ve kopmayacağımızı gösterdi.

  Kesinlikle rehavete kapılmadan disiplini elden bırakmadan yolumuza devam etmeliyiz. Potada yer alan takımlar gibi bizde ince bir çizgideyiz.

  Çok dikkatli olacağız hesaplarımızı maç maç yapıp yolumuza devam etmeliyiz. Rakiplerimizin ne yaptığına bakmadan kendi maçlarımızı kazanarak yolumuza devam edersek bu işi başaracağız.

  Gerçekten de yönetim teknik kadromuz ve futbolcu kardeşlerimiz bu çerçevede çok özverili bir mücadele veriyorlar. Bize düşende bu mücadelede sonuna kadar destek vermektir.

  Ligin 31. Hafta karşılaşmaları Perşembe günü oynanacak.

  Temsilcimiz Vanspor Bayburtspor'u konuk ederken, Sakaryaspor ise Pendikspor'u ağırlayacak.

  Potayı yakından ilgilendiren karşılaşma ise Bodrumspor ile Kırşehir arasında oynanırken, Kırklarelispor ise potaya girmeye çalışan Serikspor'u konuk edecek.

  Potada yer alan takımları yakından ilgilendiren ve potaya girmeye çalışan Etimesgutspor 1922 Konya deplasmanına giderken, Turgutluspor ise Lider Eyüpspor deplasmanında olacak.

  Play-Off mücadelesi veren 7 takım arasında çokta kopma yok ve kesinlikle kapacak farklar var.

  O açıdan bu 7 takımda kopmamak için kazanma mücadelesi verecek. Kazanan takımlar potada kalacak, kaybeden takımlar ise inişe geçecek.

  56 puanla 2. Sırada yer alan temsilcimiz Vanspor, konuk edeceği Bayburtspor'un, küme düşme ve Play-Off'a kalma gibi şansı riski yok.

  O açıdan Bayburtspor bu maçta çok rahat olacak.

  Temsilcimiz Vanspor'un hem bunu hem de potadaki konumunu  göz önünde bulundurarak mücadele edecektir. Kazanır mıyız?

  Tabii ki kazanacağız. Takımımız bu kritik maçı da kayıpsız atlatacak güce ve kapasiteye sahiptir.

  Takımımıza inanıyor güveniyor ve başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE

banner29