Telefon
WhatsApp

HABER VE DUYURULAR

2024 FUARLARIMIZ

Hakkımızda
Hakkımızda

Hakkımızda

“Geçmişten geleceğe, İzler taşır…”

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Van’ı fuarlar ve kongreler kenti yapma hedefleriyle 2022 yılında kurulmuştur. Hayata geçirmeyi planladığı uluslararası fuarlarla ülke ve bölge ekonomisinin büyümesinde katkı sağlamayı amaç edinmiştir.

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. başta turizm başta olmak üzere bölgenin zenginliklerini harmanlayarak düzenlediği organizasyonlarla, yerel ve ulusal ölçekteki sektör temsilcilerini yılın her mevsiminde Van’da buluşturarak kent ekonomisini canlandırmaktadır. Ajans Asya Fuarcılık, fuarlarıyla Van ve Türkiye’nin tanıtımını uluslararası platformlarda organize ederek kentin marka alt yapısına önemli katkılar sağlamaktadır.

Yenilenen ve daha da güçlenen yapısıyla kentin çözüm odaklı isimlerini bir arada buluşturan Ajans Asya Fuarcılık, uluslararası iş birlikteliklerini arttıracak yurt dışı tanıtım çalışmalarına ağırlık vermiştir.

Çalışmalar kapsamında Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle, İran başta olmak üzere Irak, Azerbaycan, Gürcistan ve  Ermenistan’ı Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) iş birliği ile Ajans Asya Fuarcılık, yurt dışındaki acente iş birlikleriyle heyetler ve profesyonel ziyaretçiler fuarlara getirilmektedir.

BİZ SİZİ ARAYALIM