van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor, yedinci sıradaki yerini korudu

Van Haber

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalarak, 9 puanla yedinci sırada yer aldı. Kırmızı- Siyahlıların grubunda lider İskenderunspor, deplasmanda Zonguldak Kömürspor'a 2-1 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı.

Ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Vanspor, hafta sonu deplasmanda konuk olduğu Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalarak, puanını 9'a çıkardı. Kırmızı-Siyahlı takım ikinci yarıyı Emrah Tacir'in gereksiz yere gördüğü kırmızı kart sonrası, 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Taraftarlar alınan 1 puanın kötü olmadığı görüşünde.

Kırmızı-Siyahlılar, gruptaki tüm maçların tamamlanması ile birlikte 9 puanla yedinci sıradaki yerinde kalırken, lider İskenderunspor ise, deplasmanda Zonguldak Kömürspor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen, liderlik koltuğundaki yerinde kaldı.

Sezonun ilk maçında evinde Pazarspor'u 90+3. dakikada mağlup eden Kırmızı- Siyahlılar, ligin ikinci haftasında ise, benzer maçta uzatmalarda yediği golle Fethiyespor'a 1-0 mağlup olmuştu.

Ligin üçüncü haftasında sahasında konuk ettiği 1461 Trabzon FK ile 1-1 berabere kalan Vanspor, dördüncü hafta maçında ise, Adıyaman FK ile 1-1 berabere kalmıştı.

Ligin beşinci hafta maçında Zonguldak Kömürspor'u 3-1 mağlup eden Van temsilcisi, Pazar günü ise deplasmanda Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalarak, haftayı 1 puanla kapattı.

LİDER İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Öte yandan Vanspor'un grubunda oynanan diğer maçlarda deplasmanda Zonguldak Kömürspor'la karşı karşıya gelen lider İskenderunspor, sahadan 2-1 mağlup ayrılarak ilk mağlubiyetini aldı ve 15 puanda kaldı.

Deplasmanda konuk olduğu 1461 Trabzon FK ile 0-0 berabere kalan Karacabey Belediyespor 12 puan +6 averajla ikinci sıradaki yerinde kalırken, deplasmanda Uşakspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Kocaelispor ise 12 puan +5 averajla üçüncü sıraya yükseldi.

Konuk olduğu Sarıyer ile 1-1 berabere kalan Serik Belediyespor, 10 puan +4 averajla dördüncü sıraya gerilerken, evinde lideri 2-1 mağlup eden Zonguldak Kömürspor ise, 10 puan +3 averajla beşinci sıraya yükseldi.

Sahasında Kırşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Bucaspor 10 puan +2 averajla altıncı sıraya gerilerken, Vanspor ise, 9 puanla yedinci sırada yer aldı.

Deplasmanda Balıkesirspor'u 2-0 mağlup eden Ankara Demirspor, 9 puanla sekizinci sıraya yükselirken, 1461 Trabzon FK ise 9 puanla dokuzuncu sırada kendisine yer buldu.

Evinde konuk ettiği Etimesgut Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Fethiyespor, 9 puanla onuncu sıraya yükselirken, Etimesgut Belediyespor ise 8 puanla on birinci sıraya geriledi.

GMG Kastamonuspor 8 puanla on ikinci sırada yer alırken, Sarıyer ise 7 puanla on üçüncü sırada kendisine yer buldu.

Kırklarelispor 7 puanla Sarıyer'i takip ederken, evinde Diyarbekirspor'u 3-0 mağlup eden Adıyaman FK ise 5 puanla on beşinci sıraya yükseldi.

Kırşehir Belediyespor 4 puanla on altıncı, Balıkesirspor 4 puanla on yedinci, Diyarbekirspor ise 4 puanla on sekizinci sırada yer alırken, Uşakspor 3 puanla on dokuzuncu, Pazarspor ise 1 puanla son sırada yer aldı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.