van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Vanspor, bugün Sakaryaspor'u konuk ediyor

Van Haber

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, bugün evinde ligin güçlü takımlarından Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-siyahlılar evinde kazanarak, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün saat 15.00'te ligin beşinci hafta maçında evinde Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk haftasında evinde konuk ettiği, Adıyaman 1954 Spor'u 2-1 mağlup ederek, lige 3 puanla başlayan Vanspor, ligin ikinci haftasında ise deplasmanda Afjet Afyonspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Diyarbekir ve Ergene Velimeşe galibiyetleriyle çıkışını sürdüren Vanspor, bugün evinde kazanarak, ligdeki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda bugün saat 15.00'te başlayacak olan zorlu karşılamada, iki takım da galibiyet hedefliyor. Hafta boyunca yoğun bir tempoda çalışma yapan Vanspor, taraftarının desteğiyle kazanarak, çıkışını sürdürmek istiyor.

Saat 15.00'te başlayacak olan zorlu mücadeleyi Gürcan Hasova, Yusuf Susuz, Levent Yeşilyurt ve Burak Yücetağ hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor, 10 puanla üçüncü sırada yer alırken, Sakaryaspor ise 8 puanla altıncı sırada bulunuyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Hekimoğlu Trabzon evinde on üçüncü sıradaki Afjet Afyonspor'u konuk ederken, ikinci sıradaki Sivas Belediyespor ise deplasmanda dördüncü sıradaki Bayburt Özel İdarespor'un konuğu olacak.

Beşinci sıradaki Bodrumspor sahasında on altıncı sıradaki Turgutluspor'u ağırlarken, yedinci sıradaki başkent temsilcisi Ankaraspor ise kendi sahasında on dördüncü sıradaki Diyarbekirspor ile kozlarını paylaşacak.

Sekizinci sıradaki Etimesgut Belediyespor deplasmanda son sıradaki Niğde Anadolu'ya konuk olurken, dokuzuncu sıradaki Somaspor ise sahasında on yedinci sıradaki Ergene Velimeşespor'u ağırlayacak.

Onuncu sıradaki Çorum FK, evinde on ikinci sıradaki Serik Beledilespor'u konuk ederken, on ikinci sıradaki İnegölspor ise on sekizinci sıradaki Adıyaman FK'yı ağırlayacak.

On beşinci sıradaki Sarıyer ise sahasında on dokuzuncu sıradaki Kahramanmaraşspor ile kozlarını paylaşacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.