van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Van'daki Doğu Lunapark yoğun ilgi görüyor

Van Haber

Ramazan Bayramı ile birlikte hizmete başlayan Van'ın Edremit İlçesi'ndeki Doğu Lunapark, özellikle hafta sonları ve akşam saatlerinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Lunapark Sahibi Mehmet Yılmaz, ailelerin lunaparklarını tercih etmesinin sevindirici olduğunu belirtti.

Van'ın Edremit İlçesi Kocaeli Parkı karşısında bulunan Doğu Lunapark, Mayıs ayının ilk haftası hizmete açıldı. Hava sıcaklığının artması ile birlikte, birçok kişi lunaparka giderek, saatlerce eğleniyor.

Her yaş grubuna hitap eden Doğu Lunapark'ta, ranger, gondol, mini gondol, tren, atlı karınca, çarpışan oto, çocuk oyun alanı yoğun ilgi görüyor.

Anne babalar çay bahçesinde oturup, çaylarını yudumlarken, çocuklar ise eğlenmenin tadını çıkarıyor. Gençler ise, yoğun adrenalin içeren makinelere binerek, keyifli saatler geçiriyor.

Lunapark Sahipleri Mehmet Yılmaz ve Necdet Sadak, amaçlarının lunaparka gelenleri en iyi şekilde ağırlamak ve uğurlamak olduğunu dile getirdi.

Öte yandan, üniversite sınavına hazırlanan dershane öğrencileri de zaman zaman toplu olarak geldikleri lunaparkta eğlenceli vakitler geçiriyor.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

Yorumlar (2)

Hossein 9 Ay Önce

Hossein 9 Ay Önce

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.