van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Gazetemize 10 Ocak ziyaretleri…

Van Haber

Van'daki kamu kurumları ve STK temsilcileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

Van İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Personel Hizmetleri Başkanı Yaşar Beygo, Destek Hizmetleri Başkanı Şahabettin Işık, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, VEDAŞ Akıllı Şebekeler ve ARGE Grup Müdürü Orhan Gültepe, Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Kısacık, Sedat Karatay, Van Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Kerem Oruç, Van TSO Basın Birimi Sorumlusu Önder Altınal, Yeniden Refah Partisi İl Başkan Vekili Siyasi İşler Başkanı Osman Yıldız, İpekyolu İlçe Başkanı Murat Ergin, Tuşba İlçe Başkanı Nevzat Ataş ve Edremit İlçe Başkanı Mehmet Şahin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette gazetemiz yetkilileri ile görüşen Van İl Sağlık Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu, basın mensuplarının özellikle pandemi döneminde kendileri ciddi anlamda destek verdiklerini ifade ederek, Van’da sağlığı en iyi noktaya taşımanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ise, kar, kış, yağmur, çamur demeden mesleklerini icra eden gazetecilere teşekkür ederek, günlerini kutladı.

Gazetemize ziyarette bulunan VEDAŞ Akıllı Şebekeler ve ARGE Grup Müdürü Orhan Gültepe ise yaptığı açıklamada, Van halkına en iyi hizmeti sunmak için ellerinden gelen bütün gayreti sarf ettiklerini belirterek, kentin enerji alt yapısında önemli projeler hayata geçirdiklerini vurguladı. Van Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Kerem Oruç ise, ziyarette Van TSO Başkanı Necdet Takva ve yönetim kurulunun selamlarını ileterek, gazeteciler gününü kutladı.

Gazetemizi ziyaret eden Yeniden Refah Partisi heyeti de basın mensuplarının halkın gözü ve kulağı olduğunu dile getirdi. Başkan Vekili Osman Yıldız ziyarette, İl Başkanı Göksel Yarız'ın şehir dışında olduğunu belirterek, selamını iletti.

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya da gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş’a günün anısına gül takdiminde bulundu. Kaya, gazetemiz çalışanlarına da bundan sonraki hizmetlerinden kolaylıklar diledi.

Kentte bulunan birçok siyasetçi, kamu kurum temsilcisi, STK başkanları ve okurlar da telefon aracılığıyla gazetemiz çalışanlarının gününü kutladı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.