van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Başkan Türkmenoğlu'ndan gazetemize ziyaret

Van Haber

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindeki heyet 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Abdullah Çalım, Mali İdari İşler Başkan Yardımcısı Hakan Güven, Tanıtım ve Medya Başkanı Sinan Başak ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz yetkilileriyle sohbet eden ve basının önemine vurgu yapan Başkan Türkmenoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Basının önemine değinen Başkan Türkmenoğlu, gazetemize yayın hayatında başarı dileklerinde bulundu.

Basın mensuplarının zor ve önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Başkan Türkmenoğlu, gündeme dair konuşarak parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

AK Parti olarak gazetecilerin gününü kutladığını belirten Türkmenoğlu, "Gerçekten cefakâr, vefakâr ve büyük sorumlulukla kamu görevi yapan gazetecileri hem kendi adıma hem parti adına tebrik ediyorum. Güzel bir memleket ve kadim bir şehirde yaşıyoruz. Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemiş, her türlü zorluk ve olumsuzluğa rağmen yoğun emek vererek çalışmalarını yürüten basınımızın kıymetli temsilcilerinin Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gazetemiz yetkilileri ise nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkürlerini iletti.

Başkan Türkmenoğlu daha sonra gazetemiz yetkililerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ kitabını hediye etti.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.