van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Başkan Tanış, Tıp Bayramı’nı kutladı

Van Haber

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Gürpınar'da bulunan sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Yazı İşleri Müdürü Nizamettin Güngör ile birlikte sağlık çalışanlarına karanfil dağıtan Başkan Tanış ayrıca sağlık merkezlerinde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, "14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle kıymetli sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Başta pandemi akabinde ise 6 Şubat'ta yaşanan ve hepimizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremde fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımıza hepimiz tanık olduk. Hekimlerimizin ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın üstlendikleri büyük sorumluluğun bilinciyle gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretler her türlü övgünün üzerindedir. Allah onlardan razı olsun. Bu vesileyle bir kez daha Gürpınar’ımızda görev yapan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

Van Bölge Gazetesi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.