van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

Yorumlar (78)

selçuk 7 Yıl Önce

sayın belediye başkanımızda memer sen tokı yolunu biran önce yapılması istiyoruz o yol çok dar her gun kaza oluyor

bahaddin 7 Yıl Önce

hergün site ve apartmanlardaki kapıcılar ellerinde itfaiye hortumu gibi hortumlarla 24 saat bahçe suluyor yetmiyor yolları yıkıyorlar.edremitten vana kadar suyun geçtiği güzergahta boruyu delip tarla sulayanlarda cabası

bahaddin 7 Yıl Önce

sayın başkanı takdir ediyorum çalışmasından dolayı birazda ulaşıma el atsa şu Edremit üniversite arasına hafif raylı sistem yapsa ulaşımı rahatlatsa birde bazı mahalleler merkezde olmasına rağmen sanki cezalandırılmış gibi geliyor yolları berbat delik deşik örneğin a.gazi mah.polatoğlu 1.sokak kendi sokağım olduğu için örnek veriyorum gerisini siz düşünün birazda ağaçlandırmaya hız verilse başka bir şey istemiyoruz vanlı olarak sayın başkandan

SMAC 7 Yıl Önce

Erdogan Yılmazla hedefımız sampıyonluksa bır taraftar olarak bundan mutluluk ve gurur duyarız Ancak bu ozdeyısıde hıc unutmayalım GOMLEGIN ILK DUGMESI YANLIS ILIKLENIRSE OBURLERI DE YANLIS GIDER VAN TV de yorum yaparken mangalda kul bırakmayanlara ıste fırsat

bahaddin 7 Yıl Önce

sayın başkan sokaklarda oluşan tandır gibi çukurlara el atsa iyi olur arabalarda amortisor kalmadı en azından yamayada razıyız tam asfalttan vazgeçtik.

bahaddin 7 Yıl Önce

bu yolu gökçenay yapıyordu malum sebepten dolayı firma burdan kaçtı yetkililerde malesef olaya sahip çıkmadı öylece kaldı şu anda ipekyolu trafiği kaldırmıyor acilen bu yolun açılması lazım ayrıca şehir içi trafiğide keşmekeş durumda ne diyelim sahipsiz vanımıza yazık

SMAC 7 Yıl Önce

Çok isabetlı ve yerinde verilmiş karar yıllardan beri bu ucube korkulukların ne işe yaradığını bende anlamış değildim.İlimizde artık ben yaptım oldu anlayışı ile görüntü kirliliklerine son verilmelidir.Bir vatandaş olarak ilgilileri kutluyorum.

SMAC 7 Yıl Önce

Transfer edilen bu futbolcu 33 yaşıʹnda.Tecrübeli Erzurum doğumlu sırt numarası 25.Oynadığı mevki orta saha Lig performansı iyi olmasına rağmen bir sezon boyunca aldığı kart sayısı bir hayli fazla.Başarılar diliyorum...

SMAÇ 7 Yıl Önce

Vanʹımıza teşrif ettiği ilk günde dahi Stadyum sözü veren Sayın Valimizʹin Büyükşehir Belediyesporʹa gerekli desteği vereceğiʹnden de bir taraftar olarak hiç şüphem yoktur.2 nci lig hayallerimizin Sayın Valimizʹin vereceği destek ile bu sezon gerçekleşeceğine yürekten inanıyorum.

SMAÇ 7 Yıl Önce

Grubumuza Barselona dahi düşse korkmuyoruz ..Hangi takım olursa olsun ezip geçeceğiz .Çünkü en güçlü biziz rakip tanımıyoruz .Bekle bizi 2 nci lig.1 nci Ligʹin EFSANE Takımı takımlarʹın korkulu rüyası VANSPOR geliyor ...

SMAÇ 7 Yıl Önce

Nasıl olsa Protokol ve Basın dışıʹnda hatırlı kişiler Kapalı Tribüʹnde maç izliyor cefakar taraftarı düşünen kim?..Aradan 2 ay geçmesine rağmen tribün konusuʹnda ilgililerde tık yok ..Anlaşılan o ki bu sezon da taraftarlar aynı cefayı çekeceğe benziyor ..

fazlı macit 7 Yıl Önce

hayırlı olsun...................Kul macit

SMAÇ 7 Yıl Önce

Liglerʹde maçları yöneten Van Bölgesi Hakemleri varmı?..Ne duydum nede okudum.Açıklama yapılırsa elbetteki gurur duyarız.

SMAÇ 7 Yıl Önce

Sayın Valimizʹin desteği ile 2 nci Ligʹe çıkma azmimizi gerçekleştirip bu sezon büyük bir heyecen yaşayacağız.Bekle bizi 2 nci lig diyoruz.Bu kararlılığın karşısında rakip tanımıyor Vanımızʹın Süper lig efsanesini tekrar yaşamak istiyoruz.Hep beraber el ele kol kola 2 nci lige merhaba diyerek takımımıza başarılar diliyoruz..

musa 7 Yıl Önce

ben memur sen tokıden kalıyorum şuana kadar yapılan park yok sadece ilkbaharda bir park yapmı için dikilen bir tabela var ve sayın kaymakam beyın demecınde Parkların peyzaj çalışmaları ve istinat duvarları tamamlandığını yazılmış maalesef gerçek dışı beyan ve inşallah park yapılır.

SMAÇ 7 Yıl Önce

Tecrübeli Futbolcu.Adana doğumlu 33 yaşıʹnda yaşı itibariyle futbol yaşantısını takımımızda noktalar gibi görünüyor.İnşallah takıma faydalı olur diye düşünüyorum.

SMAÇ 7 Yıl Önce

Rıdvan Can Kardeşimi kutluyorum.Vanımızʹın Stat konusu Kronikleşmiş Kemikleşimiş Bitkisel hayatını yaşar gibi Narkoz verilmiş uyanışı beklenen hastaya benziyor. 20 yi aşkın Şehirʹde Olimpik Normlarʹda Stadyumlar yapılırken Vanımız 6 yıldır Stadıʹnın yapılmasını bekliyor.Stadımızın son kullanma tarihi bitmiştir.Sayın Valimiz Vanımıza geldiği gün ilk hamlesini yapmış ve Stat konusunu gündeme taşımıştır.Bu konuda Yerel Basınımıza da büyük işler düşmekte Stat konusunu her platformda gündeme taşımaları gerekiyor.Stat konusu Vanımızʹın kaderi olmamalı ne yapılacaksa kararlılıkla ve öncelikle yapılmalıdır.

SMAÇ 7 Yıl Önce

Sitenizdeki haberlerinize yapmış olduğum yorumlarımın yayınlanmasʹndan dolayı Gazetenizi kutluyor teşekkürlerimi sunuyorum.Gazeteciliğin prensiplerini uygulama yönündeki anlayışınızı taktirle karşılıyorum.Zira;Yorumsuz haber habersiz yorum olmaz.Yorumsuz haber meyvesiz ağaca benzer.Yorum o haberin tuzu biberidir.Bu haberinize yapacağım yorum ise; Sayın Valimize bir taraftar olarak minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.Takıma yeni sezon da başarılar diliyorum..

SMAÇ 7 Yıl Önce

Bayram değil seyran değil?...Bu neyin ziyareti ?..Olsa olsa aman ha1 .. Kesintilerden dolayı bizi yazmayın esprisi...

SMAÇ 7 Yıl Önce

Yerel İnternet Gazeteleri Vatandaşʹın yorumlarını yayınlamıyor ..Neyin desteğiʹnden bahsediyorlar.Gazeteciler Cemiyeti Vatandaşʹın Yorum yapma konusunda Gazeteciliğin Etik Kurallarıʹnın uygulanmasını istesin yeter ..

SMAÇ 7 Yıl Önce

İlk haber sizin dışınızda verildi.Vatandaş yorumunu bile yaptı.

altair 7 Yıl Önce

bal tutan parmağını yalar ayrıca karayolları müdürü giderken yanında götürecek değilya memlekete çiviyi kim çakarsa çaksın önemli olan hizmettir kötülemek yerine yapıcı eleştiride bulunmak lazım

ÇAĞLAR VE KESİCİ AİLESİ 7 Yıl Önce

Düğünümüze katılan tüm eş dost ve akrabalarımıza muazzez ve Tarık kardeşim ve ailem adına hepinize tşkler ediyorum .İyiki varsınz.

SMAÇ 7 Yıl Önce

Yenilenen ve de milyarlar harcanan takımımızı hafife alan bu T.Direktör kovulmalıdır.Mağlubiyetin tek sorumlusu bu hocadır.Zira oyunu okuyamadığı gibi belirli bir taktiği ve sistemi de yok.

mehmet 7 Yıl Önce

bu takımda bişi çıkmaz aylardır o kadar övdünüz takımı gördük

SMAÇ 7 Yıl Önce

Dülger Kardeşim;Futbolʹda Sabır cümlesiʹnin yeri yoktur..10 Yıl Sabrettik yetmedimi?..Taraftarlar Derneği Başkanı olarak taraftarlarına Sabır dilemekte haklısın ama bizler de taraftar olarak 10 yılın sabrını sırtımızda taşıyoruz.Yetmezmi?..

altair 7 Yıl Önce

allah onlara hayır versin inşallah vanı sahipsizlikten ilgisizlikten mega köye dönüşmekten daha yaşanabilir şehir yapanlardan değerli kayyyumlarımız ve ekiplerimize sonsuz teşekkürler.herşey van için

SMAÇ 7 Yıl Önce

Haber Haftaʹnın Panoramasını ve de özetle bilgilendirmeyi içeriyor.Katılıyor bu yorumumun da yayınlanmıyacağını çok iyi biliyorum.Ama yorum yapmadan da duramıyorum.Çok önemli ve de üzerinde durulması gereken bir konu var;TFFʹnin 21.9.2017 tarihinde almış olduğu bir kararla Kayserisporla oynanan ZTK.Maçıʹnda taraftarın sebep olduğu gerekçesiyle;Takımımızın nedeniyle PFDKʹya sevkine karar verilmiştir.Bir taraftar olarak haykırıyorum.NEDEN?..NİÇİN?..NİYE?..Düşünüyorum da daha 4 ncü maçta TFF Hakem Gözlemci işaretini şimdiden vermeyemi çalışıyorlar?..Siz Sayın Spor Yazarları;.. diyen Sayın Yazar artık yazma zamanı değilmi?..Yanlış anlamayın size ayar vermiyoruz.Böyle bir niyetimiz de yok.Van Büyükşehir Belediyespora da asla karşı değiliz.Taraftar olarak yanlışlıklara hatalara Adaletsizliklere karşıyız ve karşı olmaya da devam edeceğiz.Maçta güzellikten başka muhteşem taraftardan başka bir şey görmedim ve de işitmedim.Oturduğum Odaʹnın dört duvarına soruyorum Ey Beton yığını duvar bir şey gördünmü işittinmi?..Bunlar Efsane Vansporʹun ayak seslerini duyuyor ve de korkuyorlar..

SMAÇ 7 Yıl Önce

Sayın Editör;Siz Site olarak benim yorumlarımı yayınlamamaya ve de bu Demokratik hakkımı ne kadar engellerseniz engelleyin bugünkü maçtan sonra;Arşivlerinizi tararsanız;1:T.Direktör hakkınʹda.2:Hakemler hakkınʹde ne yorumlar yaptıysam hepsi bugünü doğrular niteliktedir.Sizi Gazeteciliğin Etik Kurallarını uygulamaya davet ediyorum.Habersiz Yorum Yorumsuz haber olmaz.Yorumsuz haber meyvesiz ağaca benzer demiştim tekrar yineliyorum.Yorum Formatınız Vatandaşa açık ise yorumları yayımlamak zorundasınız.Vatandaşa kapalı ise bu Formatı Sitenizden lütfen kaldırınız.

SMAÇ 7 Yıl Önce

Binlerce taraftarʹın Edremit İlçesine kadar uzanan T.Direktör Erdoğan İstifa...İstifa haykırışları eğer şuana kadar Yönetim tarafından işitilmemiş ve de harhangi bir açıklama yoksa bu suskunluğu anlamakta zorlanıyorum.Spor yazarları kardeşlerim Hakemler hakkıʹnda yazacağınız bir şeyler yokmu? halen suskun kalacakmısınız?

SMAÇ 7 Yıl Önce

Bu galibiyetle elde edilen başarı T.Direktörün değil Futbolcularʹın başarısıdır.Bir taraftar olarak Futbolcularımızı kutluyorum.T.Direktörün yanlışları ve hataları olmasaydı şimdi Puan cetvelinʹde 1 nci. sırada ve liderdik.T.Direktör konusundaki menfi görüşlerimi aynen koruyorum.İstikrarsızlığı değil istikrarı yakalamak lazım..Binlerce taraftarıʹnın önünde henüz galibiyetle tanışamayan bir T.Direktörʹün başarıdan söz etmeye hakkı yoktur.Başarı varsa bu da Futbolcularımızın başarısıdır.Bu böyle biline...

SMAÇ 7 Yıl Önce

Grubumuzdaki bütün takımlara TFF.tarafından 1 Gözlemci 1 Temsilci görevlendirilirken bizim maça 1 Gözlemci 2 Temsilci görevlendirilmiştir.Bu soruyu sormaya hakkımız yokmu?..ACABA NEDEN?..

SMAÇ 7 Yıl Önce

Maçʹın yorumunu yapmıyorum.Van BŞB.Spor İstiklal Marşı okunmayan sahasında oynadığı ilk galibiyetini aldı.Nedenini bilmiyoruz ama Teknik bir arızadan kaynaklanmış ise Spor İl Müdürü gerekli açıklamayı yapmalıdır.Biz nerede ne zaman ve ne yazacağımızı biliriz diyenlere ithaf olunur..

SMAÇ 7 Yıl Önce

Dülger Kardeşim;Hiç kimse ne Takıma nede Yönetime karşı değildir.Eleştriler Teknik Kadroya yöneliktir.Teknik kadroʹnun yaptığı bir iki hataʹnın 6 puana mal olduğunu gördük.Alınan puan ve sonuçlar Teknik Kadroʹnun değil Futbolcularımızın başarısıdır.Takımı ve Futbolcularımızı kutluyor size hayırlı yolculuklar diliyor başarı haberini bekliyoruz.

kadir 7 Yıl Önce

sezon başında ben bilirim ayaklarıyla yönetim adı altında devletin vanlının parasını harcayarak kurulan takımdan eser yok .Bumu şampiyonluğa oynayan ekip.Kimse hocada suçu aramasın transferleri yapan kendini çok bilirim ayaklarıyla o işe sokanlar istifa etmeli.çok konuşabilirsin yazabilirsin ama takımı kurmak transfer yapmakçokda kolay değil neyse işin için girdiniz boyunuzun ölçüsünü aldınız sanırım .şimdi kenara çekilin sizin gibi düşünen sıradakiler gelsin.VANDA şebekeler varoldukça spor asla ilerliyemeyecek.

SMAÇ 7 Yıl Önce

Telekom yetkilileri görsünde utansın.Muhtemelen Neden onardın diye sana cezada verebilirler.

SMAÇ 6 Yıl Önce

Ben bir futbolsever olarak Van Bölgesiʹnden 3 ncü lig dahil hiçbir Profesyonel Ligʹde maç yöneten Vanlı Hakemlerʹin olduğunu işitmedim ve de hatırlamıyorum.Bu Hakemler Derneği Kamuoyuna açıklama yaparsa seviniriz.Bu konuda bilgi eksikliğimiz olabilir..

SMAÇ 6 Yıl Önce

6 Puan değeriʹnde çok önemli bir galibiyet.Bir taraftar olarak Futbolcularımızı ve Teknik kadroyu yürekten kutluyorum.Haftaya sahamızda oynayacağımız Diyarbekirspor maçıʹnın bir final maçı havası içinde geçeceğini düşünüyorum.T.Direktör Nevzat Şipalʹin takımla beraber Vanʹa dönmeyip yarın Tireʹde oynanacak olan Tirespor Diyarbekirspor maçını izlemesini öneririm..

SMAÇ 6 Yıl Önce

1982 Yılıʹnda Kuruluşunu gerçekleştirmiş olduğumuz Efsane VANSPORʹun bir Kurucular Kurulu üyesi olarak başarılarına inandığım Nevzat Şipalʹi gönülden kutluyor başarılar diliyorum..

Salim 6 Yıl Önce

Karakteri sözü özü bir olan değerli başkan adayı olan Sevgili Murat ERGİNʹin memleketimiz ve ilçemiz için hayırlı ve hizmette kusursuz olaacağı kanaatini taşımaktayız. İnşaAllah olacaktır temennisiyle...

Abdullah 6 Yıl Önce

Yıl 2018 nufüsumuz Birmilyonyüzbini aşmış ve biz hala 2005 yılları öncesi nufüsuna göre ki kotayla kuraya katılıyoruz. Bekliyoruz ve Allah Kerimdir.

Mehmet 6 Yıl Önce

Altına imzamızı atacağımız bu bildirinizden önce diyanet camiası olarak Vanʹın nufüsu BİRMİLYON YÜZBİN olmuşken hala daha 2000ʹli yılların nufüs oranına göre kontenjan verilen Van Hacı adaylarının hakkını hukukunu da savunmayı düşündünüz mü?

BURHAN VATANSEVEN 6 Yıl Önce

ŞEHİRİN GÖBEĞİNDE KALDIRIM YOK SİZ NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ KÜLTÜR SARAYI KAVŞAĞINDAN ÇOHAZ PETROLE DOĞRU SAĞLI SOLLU ÖĞRENCİ GEÇİŞ YOLU KALDIRIM YOK ACİL ACİL ACİL

ahmet baba 6 Yıl Önce

iyi haber

osman 6 Yıl Önce

sayın başkanım memur sen tokıye de park yapılması ve müjdeyi bekliyoruz.

M EMİN 6 Yıl Önce

BÜTÜN KALBİMLE VE DUALARIMLA SİZ VE TEKNİK EKİBİNİZİ DESTEKLİYOR; HEDEFİNİZE ULAŞMAYI DİLİYORUM.BAŞARILAR BAŞKANIM.

Smaç 6 Yıl Önce

Çirkin tezahürat devam ederse saha kapanır bu sezonda havamızı alırız Van taraftarı böyle olmamalı

Smaç 6 Yıl Önce

Hayırlısı olsun futbolun doğasında böyle sonuçlar vardır

BURHAN VATANSEVEN 6 Yıl Önce

Dolandırıcılara verilen ceza oranları çok düşük eğer ceza oranları yükseltilmez ise bu tür olaylar her zaman olacaktır.Tabiki çok dikkatli olmamız lazım.

SMAÇ 6 Yıl Önce

Hakemler konusuʹnda hep Başkanmı konuşacak?..Basınımızın Hakemler konusuʹnda konuşabilecek yazıp çizecek bir şeyleri yokmu?..Bu suskunluğu anlamak mümkün değil?..Hakemlerʹin performanslarını mercek altına almak taraftarları ve de

SMAÇ 6 Yıl Önce

Başkan ve taraftarlar Hakemler konusuʹnda dertli ama Basınımızʹda konuyu Kamu oyu gündemine taşımalıdır.Taraftarın bu konuda bilgiye muhtaç olduğunu düşünüyorum.

SMAÇ 5 Yıl Önce

Maçımızı yayınlamayan aspor kanalını şiddetle kınıyoruz.Hakemlerde dahil ne yaparsanız yapın Efsane VANSPOR süper ligdeki yerini tekrar alacaktır.

tuşbalı 5 Yıl Önce

saygı değer van valisini İpekyolu kaymakamını yürekten kutluyor van milletvekillerinin örnek almasını diliyerek tarihe yazılmak istiyorlarsa çevreyolunu görmezden duymazdan gelmemelerini istiyoruz

SMAÇ 5 Yıl Önce

Yeneceğiz ..Eleyeceğiz ..Tut atlayan takım yine biz olacağız.Ligde de Kupada da biz varız.Takımımıza başarılar diliyoruz..

SMAÇ 5 Yıl Önce

Feyyaz Hocaʹnın istifa etmesi sorunu çözmez daha çok ağırlaştırır.Bunun bilincinde olmalıyız.Çok puan kaybettiğimizi inkar edemeyiz.Ama bu puan kayıpları bizi hedefimizden uzklaştıracaktır diye de düşünmemeliyiz.Puan cetveliʹnde 4 ncü sıradayız ve de rakiplerimizle açık ara puan farkımız yoktur.Puan farkıʹnın kapatılması mümkündür.Önümüzde uzun soluklu bir 2 nci devre ara transferler ve hazırlık dönemi vardır.Feyyaz Hocayı istifaya davet etmek bu takıma vurulacak en büyük darbedir ve de Provokasyonʹun ta kendisidir.Taraftar olarak sabırlı olmalı ve tahriklere kapılmamalıyız.Arkamız dönüp bakmalıyız.ʹBen varsam Vanspor var ben yoksam Vansporʹda yoktur.Benden sonra tufanʹ anlayışında olan çok yönetimler gördük.Bü tür sinsi oyunlara asla gelmemeliyiz.Takımımıza Feyyaz hocaya ve Başkanʹa güvenmeli destek vermeliyiz.

SMAÇ 5 Yıl Önce

Sayın Başkanʹa bir taraftar olarak katılıyorum.Feyyaz Hocaʹnın istifa etmesi sorunu çözmez daha da ağırlaştırır.Bunun farkıʹnda olmalı ve de Provokasyonlara asla gelmemeliyiz.Rakiplerimizle açık ara puan farkımız yoktur ve puan cetveliʹnde 4 ncü sıradayız.Bu puan farkı kapatılmayacak bir fark değildir.Önümüzde uzun soluklu bir 2 nci devre ara transfer ve çalışma dönemi vardır.Umutsuzluk bizim kaderimiz olmamalı tahriklere kapılmamalıyız.Vanspor başarıya kilitlendiği vakit onun önüne taş koymak isteyen art niyetli kişileriʹnde olduğunu unutmamalıyız.

umut 5 Yıl Önce

11

Ahmet KAYA 5 Yıl Önce

Boş kalan rakip taraftar tribünine bu hafta vanspor seyircisi alınabilir mi?Böyle bir imkanımız var mıdır?

SMAÇ 5 Yıl Önce

Fotoğraf karesiʹnde mutluluğu sergileyen bir görüntü ne yazık ki yok ..Gençlerimizi madde bağımlılığıʹndan kurtarma girişimi elbetteki çok önemlidir.İmzalanan bu protokolü hayırlı bir iş olarak görüyor ve destekliyorum..Gençlerimizi madde bağımlılığıʹndan kurtarmaʹnın bir yoluʹda Spor aktivitesiʹnin geliştirilmesi ile mümkündür.Sayın Spor İl Müdürümüz her 15 günde bir Stada gelen o gençlerimize ve de taraftarlara çile çektirilmesine son vermeli Stat ve Stadyum sorununu çözmenin öncelikli görevleri arasıʹnda olduğunu bilmelidir.Portatif Tribünün 10 aydır bitmesi bekleniyor?.Kale arkası Tribünleri yoğun seyirci nedeniyle tahlikeli bir durum arzediyor.Allah korusun O Tribünde oluşacak herhangi bir tehlikeʹnin vebalini kim yüklenecektir?..Sorumluluk büyüktür.Gençlerimizi madde bağımlılığıʹndan korumakla eş değerde olan Stad konusuʹnda da duyarlı davranılmalıdır.Acı üstüne acı yaşamayı insanlarımız haketmiyor ..

Ali DEMİR 5 Yıl Önce

Bu kadar problemin tek sorumlusu bu şehrin ihaleci SİYASİ leridir...

SMAÇ 5 Yıl Önce

Pazarspor maçında hiç alışık olmadığımız taraftar tepkisine şahit olduk 2 ayrı taraftar grubu olarak ikiye bölünen aleyhte tezahürat ile Başkanı istifaya çağıran stadın atmosferini dağıtan futbolcusuna küfreden taraftar olduğu sürece takımın sahasında başarı elde etmesi mümkün değildir.Umarız bu alışkanlık devam etmez ve de eskiden olduğu gibi muhteşem taraftar görünümüne tekrar dön erler..

şerif çakar 5 Yıl Önce

Ne diyeyim sayın vekil Allah sizleri bildiği gibi yapsın. 10 yıldır yılan hikayesine dönen imar ve tarihi çevre yolunun bitti kamulaştırma şeklinde açılacak DOB oranını düşürdük demenizi beklerken kalkmışsınız sanki büyük bir başarı imiş gibi 5 veya ençok 6 ayda bitmesi gereken bu memlekete kangren olan sıkıntıyı sanki büyük bir iş yaparcasına müjde olarak veriyorsunuz. Ahaam buraya yazıyorum bu yol 18. madde ile açılamayacak. Yine mahkemelerle bozulacaktır. Bizlerin çevre yolunu açılmasından bir umudumuz yok. Bari memleketin konut açısından gelişim olan ve kitlenmiş olan imarından elini çekin başka ihsan istemiyoruz. 10 yıl oldu memleketi batırdınız. Hikayeden başka bir işiniz yok. Van sahipsiz.

sağlıkçı 5 Yıl Önce

Ziraat Bankasına SAĞLIK SEN ve Komisyona teşekkürler

Ali DEMİR 4 Yıl Önce

namık altınsoy

Ali DEMİR 4 Yıl Önce

Bişar bey bu hafta bayburt maçı bizim için çok önemli bir çıkış maçı olacaktır bu hafta boyunca gerek gazeteniz aracılığıyla gerekse köşenizde bu maçın önemini vurgulayıp hafta boyunca taraftarın gündeminde sıcak tutup stadı doldurabilirsek bu çok pozitif bir enerji olur diye düşünüyorum bu mesajı dikkate alacağınıza inanıp şimdiden teşekürlerimi bir borç bilip saygılarımı sunuyorum kolaygelsin.

HOCA 4 Yıl Önce

Değerli Hocam kutlu doğum haftası vardı onuda kaldırdılar öyele anlaşılıyorki islam adına yaptığımız zülüm ırkçılık israf kibir haset gibi hasletler onlarada yok ve onların toplumsal hayatta islami hasasiyetlere benzeken bizimkiler firavunlaşiyorlar avrupa bir osmanlı doguracak gibi

ali demir 4 Yıl Önce

takıma ve hocaya güveniyoruz en azında takım karşı rakipine bariz bir şekilde üstünlük kuruyor bu takım en kötü playof oynar ama beklentimiz tabiki direk çıkmak.

Emin 4 Yıl Önce

Yönetim ile hocanı ortak kararı ile alınan oyuncuları hakkındaki kararı destekliyorum. Başarılar

VANLI BEY 4 Yıl Önce

tebrikler değerli müdürüm.

BURHAN VATANSEVEN 4 Yıl Önce

van kültür kavşağından çohaz petrole kadar sağlı sollu kaldırım yok.vatandaşların trafik kazası geçirme riski bulunmaktadır.öncelikle yetkililerin bu sorunu çözmeleri gerekmektedir

kemal çiftçi 4 Yıl Önce

maske mesafe diye birşey yok birde arkadaşlar gazeteci malamını...

VANLI 3 Yıl Önce

Sayın İsa şipal müdürüm gevaş lisedede okul birinci idi. Eğitim en iyi bilen bir eğitimicidir.

ALİ DEMİR 3 Yıl Önce

kırşehir maçındaki 3 puanımıza ne oldu???

ALİ DEMİR 3 Yıl Önce

Salih bey neden valiye destek çağrısı yapmıyorsunuz basın olarak korkuyormusnuz yoksa?

isa 3 Yıl Önce

neden memursen tokıye neden yeni otobüs yok varolan da arızalıdır

BURHAN VATANSEVEN 3 Yıl Önce

muhasebe ve mali müşavirlerin esnaflarına sahip çıkmaları esnafların resmi kurumlar karşısında haklarını korumaları birinci öncelikleri olmalıdır

Ahmet ASLAN 3 Yıl Önce

Vali efendi ocak ayında takıma destek sunacağız demişti tarih belli mi?

Ahmet ASLAN 3 Yıl Önce

vali bey ocak ayında vanspora maddi destek vereceğini açıklamııştı var mı bir gelişme sayın editör?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.