van haber, van haberleri, son dakika van haberleri, van bölge gazetesi

B.B.Vanspor'da galibiyet sevinci...

Spor

Van Büyükşehir Belediyespor'un Pazar günü deplasmanda Anadolu Bağcılarspor'u Fahrettin Bıyıklı ve Sergen Yılmaz'ın attığı gollerle 2 - 1 mağlup etmesi, kırmızı siyahlı takım camiasını ve taraftarı sevince boğdu. 10 puanla beşinci sıraya yerleşen B.B.Vanspor'da hedef evinde oynayacağı Erokspor maçını kazanmak.

Bölge : Salih Deniz

TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Anadolu Bağcılarspor'u yenmenin mutluluğunu yaşıyor.


Önceki hafta evinde Darıca Gençlerbirliği'ne 3 - 2 yenilmenin üzüntüsünü bu galibiyetle sonlandıran kırmızı siyahlı ekip, şimdi gözünü bi hafta evinde oynayacağı Erokspor maçına çevirdi.


Pazar günü Darıca deplasmanından puan çıkarmayı başaran Erokspor, grupta 11 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
B.B.Vanspor ise 11 puanlı bir diğer takım olan Diyarbekirspor'un ardından beşinci sırada bulunuyor.


Taraftarlar ise İstanbul deplasmanından alınan galibiyetin büyük önem arz ettiğini belirterek, "Bağcılarspor'u deplasmanda 2 - 1 yenmeyi başaran temsilcimiz, bizleri mutlu etmiştir. Bu galibiyet büyük moral oldu. İnşallah bu hafta sonu oynayacağımız Erokspor'u yenerek evimizdeki ilk galibiyetimizi alırız. Çünkü Kayseri Erciyes maçında hükmen alınan galibiyeti saymazsak, henüz evimizde puan veya puanlar almış değiliz. Erokspor'u yenip puanımızı 13'e yükseltmek istiyoruz" ifadelerini kullandılar.


Bu hafta grupta önemli maçların olacağını söyleyen taraftarlar, özellikle lider Turgutluspor ve ikinci sıradaki Pazarspor maçının skorunun diğer takımları da etkileyeceğini belirtti.


Öte yandan ilk haftalar liderlik koltuğunda oturan şimdi dördüncü sırada bulunan Diyarbekirspor ise evinde Ankara Demirspor'u ağırlayacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.