Altınordu’yu İzmir marşıyla gönderdik…

Van Atatürk Şehir Stadyumu çok önemli bir maça daha ev sahipliği yaptı. Öyle bir maçtı ki, ne kalp nede yürek dayanır. Öldük öldük dirildik misali maç bir gitti bir geldi. Ve o son dakika golüyle gelen galibiyet tabiri caizse kalbi durmuş bir hastaya suni teneffüsle hayat öpücüğü gibi oldu.
Altınordu maçı öncesi köşe yazımda özellikle belirtmiştim. Altınordu ligin en rahat takımlardan genç bir takım puan tablosundaki yeri kimseyi aldatmasın dikkat edilmesi gereken bir rakip rehavete kapılmadan stresten uzak bir futbol ortaya koyalım. Kolay bir maç olmayacak
demiş ve uyarımızı yapmıştık.
Ne dediysek çıktı.
Kolay bir maç olmadı..
Aşırı motivasyon belli ki, takım üzerinde olumsuz etki yaratmıştı.
Maça çok stresli başladık.
Bir anlamda 6 puanlık bir maçtı. Puan kaybedilmesi halinde şampiyonluk iddiamızın belkide sonu olacaktı. Adına şans mı denir, mücize mi, bilmiyorum gelen o son dakika golüyle Van Atatürk Şehir Stadyumu yerini sevince bıraktı.
Kabul edelim çok kötü oynadık ama
kimse oynanan oyuna bakmadı, maç sonu üç puana baktı. Altınordu galibiyeti taraflı tarafsız tüm futbolseverlere büyük bir mutluluk yaşattı.
Birkez daha bu başarıda emeği olan herkesi tebrik ediyorum..

Asıl konumuza gelecek olursak;
BİRLİK OLMALIYIZ!
Burda yetkililere önemli görevler düşüyor.
Altınordu maçı öncesi de köşe yazımda dile getirmiştim bugün bir kez daha dile getiriyorum..
Başta Valilik olmak üzere Van Büyükşehir Belediyesi ve tüm belediyeler, iş adamları, yerel yönetimler, taraftarlar, basın, eski kulüp başkanları ve yöneticiler, bugün şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor’un kalan son 4 maçında yanında olmalı ve her konuda destek vermeli.
Vanspor şehrin markası tanıtım yüzüdür. Vanspor bir üst lige çıkarsa Van kazanır sizler kazanırsınz.
Çarşamba günü yine evimizde zor bir maça daha ev sahipliği yapacağız.. Play-off mücadelesi veren Ankarapor’u konuk edeceğiz.
Bu maçta Van’ı yönetenleri protokol tribününde görmek isteriz. Gelin Vanspor’un yanında olduğunuzu gösterin. Ankaraspor maçı dönüm maçı şampiyonluk iddiamızın devamı anlamında önemli bir maç.. Sizler Van’ın yetkilileri protokolde yerinizi alın ve futbolcu kardeşlerimize destek olun. Takımın itici gücü siz olun!
“GELELİM KALAN MAÇLARIMIZA”
Çarşamba Ankaraspor’u konuk edeceğiz. Pazar günü ise deplasmanda Beylerbeyi, içerde Ankara Demirspor ve ligin son maçını deplasmanda Bursaspor ile oynayacağız.
Burda büyük iş teknik direktör Ümit Bozkurt ve ekibine düşüyor. Kalan maçlarıı iyi analiz edip hesapları iyi yapılmalıyız. Son 4 maç ve alınacak 12 puan var! Bu saatten sonra oyuna degil, skora bakmalıyız. 1-0 olsun bizim olsun düşüncesiyle bakmak lazım.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Yineliyorum bu saatten sonra takıma maddi ve manevi destek verilemeli iş insanlarımız, STK temsilcilerimiz ve belediye başkanlarımız bu şehre sizin borcunuz var. Gelin birlik olalım Vanspor’un yanında olalım.
VANSPOR’un ve şehrin kenetlenmesi demek o kupanın Van’a gelmesi demek..

Bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz Vanspor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyor, Van’ı yönetenleri Çarşamba günü Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda takıma destek olmaya bekliyorum..
Kalın sağlıcakla..
 

YORUM EKLE