Zirve bize uzak değil

Pazar günü merakla beklenen kongre yapılacak. Herkesin beklentisi, beklentilere cevap verecek bir yönetimin göreve gelmesidir.
Profesyonel takımı hedefine ulaştıracak ve alt yapısını yeniden dizayn edecek bir yönetim beklentisi var. Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen ekibimiz, ligin ilk devresinde bunu başaracak gibi göründü.
Özellikle son 2 hafta da kaybolan 6 puan, takımı zirveden biraz uzaklaştırsa da, Zirve ve Play Off bize çokta uzak değil.
 Halen Zirve ve Play Off şansımız devam ediyor. 17 hafta sürecek maratonda, 3 puanlık sistemde her an her şey olabilir, dengeler değişebilir.
Ligin ilk devresinde bunu defalarca gördük. O açıdan günlerdir yazıp çiziyoruz ve diyoruz ki, verilen emeğin harcanan paraların boşa gitmemesi için, güçlü bir yönetim şart.
Herkes tarafından benimsenecek, herkesi kucaklayacak, kente yeniden şampiyonluk rüzgârı estirecek bir yönetimin olması, takımın hedefine ulaşmasın da rolü büyük olacaktır.
Biz tüketen değil üreten bir yönetim, koltuğuna oturan değil, koltuğu unutup takım için mücadele eden ve çalışan bir yönetim beklentisi içindeyiz. Ligin ilk devresindeki yönetimin tamamını, şahsen ne maçlar da, nede tesislere gittiğimizde göremedik.
Yönetim dediğin her daim takımın yanında olandır. Eğer yönetimde görev alanlar, sadece kendi görev alanlarında ve görevlerinin bilincinde hareket ederlerse, buda takımın başarısına yansır. Ama biz ligin ilk devresinde bunu göremedik.
Hal böyle olunca da tabi ki başarıda olmadı. Evet, Pazar günü ekibimiz kongresini yapacak.
Şu ana kadar açıklanan bir yönetim veya takıma talip olan bir yönetim yok. Her şey Pazar günü belli olacak. Ekibimiz şuan Antalya'da hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.
Takımda ayrılan futbolcuların yerine yapılan transferlerde var. Birçok isim dile getiriliyor. Ama yeni transferlerinde kongre sonrasında açıklanması bekleniliyor.
Biz şunu diyoruz. Yönetime kim gelirse gelsin, takımı hedefine ulaştırsın.
Çünkü ilimiz artık üst ligleri hak bir konumdadır. Şehir olarak, futbol ve taraftar potansiyeli olarak da bunu hak ediyoruz. Puan cetveline baktığımızda Ne zirve nede Play Off bize çokta uzak değil.
Yeter ki gelecek olan yönetim, bu süreçte dikkatli adımlar atsın. Gerisi kendiliğinden gelecektir.
Pazar günü yapılacak olan kongrenin ilimize, takımımıza hayırlı olmasını diliyorum.

YORUM EKLE

banner29