Yeniden Play Off

Öncellikle Çatalcaspor maçında ekibimizin verdiği mücadele takdire şayandı. Tüm futbolcu kardeşlerimize verilen mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz.

 


         Ayrıca taraftarların desteği her zamanki gibi güzeldi. Tabi en güzel olan takımla taraftar arasındaki buzların erimesiydi. Taraftarlar hem maç öncesi hem de maç sonrası takımı hem toplu hem de bireysel olarak tribüne çağırması alkışlaması, kırgınlıkları sonlandırmış oldu. İnşallah bu güzel hava aynen devam edecektir. Ben şunu derim kötü tezahürat ve küfürle kesinlikle bir yere varamayız maçta alamayız. Takımımıza güvenip sonuna kadar destek verirsek galip gelen her daim biz oluruz. Pazarspor maçında 52. Dakikada gol yiyen ekibimize gerekli destek verilseydi bu maçı kesinlikle kazanırdık.

 


         Örneğini Çatalcaspor maçında yaşadık. Maçın 2. Devresine 1-1 lik skorla başlayan ekibimiz verilen güzel desteğe 3 golle cevap verdi. O açıdan kalan bu süreçte sonuç ne olursa olsun son saniyeye kadar takıma inanmalı güvenmeli ve destek verilmelidir. Onlarda gereğini yaparlar. Bakın bugün kongre yapılacak. Talip var mı? Yok. O zaman taraftarlar takıma ve kulüp başkanına sonuna kadar sahip çıkılmalıdır.

 


             Çatalcaspor maçı skoru bizleri ne kadar sevindirdiyse, protokol tribünün boş olması da bizleri o kadar üzmüştür. Ekibimiz önemli bir maça çıkarken, en azından bu maçta protokol tribünün dolu olmasını beklerdik. Ne yazık ki protokol tribününde Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve Gençlik hizmetleri il müdürü Nevzat inanç vardı.

 


          Bu takımın ve  kulüp başkanının bu kadar yalnız bırakılması gerçekten üzücüdür. Yarın takım Play Offa kaldığında göreceksiniz Protokol tribününde yer kalmayacaktır. Biz deriz ki şimdi yanımızda olun. Bu takımı ve kulüp başkanını yalnız bırakmayın. Servet Yenitürk istifa etti kongre kararı aldı, takıma sahip çıkan olmadı. Sahip çıkan olmayınca yine de kendi imkanlarıyla takımı götürmeye çalışması bu seviyeye getirmesi taktire şayandır. İnanın bunu kimse yapmaz. Ama en azından bu fedakârlığı yapanada sahip çıkmak yalnız bırakmamak lazım. Çünkü bu takım bu kentin vazgeçilmezidir.

 

 

      B.Vanspor ligin 29. Haftasında Çatalcaspor'u farklı mağlup etmesi ve zirve takımlarının da puan ve puanlar kaybetmesiyle yeniden Play Off potasına girdi. Kentteki karamsal futbol havası yerini, Play Offa havasına bıraktı. Kalan son 5 haftalık maç maratonunda oynayacağımız ve rakiplerimizin de oynayacağı maçlara baktığımızda şans tamamen bizden yana. Bu kez bu şansı kaçırmayacağımıza ve Play Offa kalacağımıza inanıyoruz. Yeter ki takımımıza inanalım ve güvenelim inanın gerisi gelecektir. Bu hafta sonu Yeni Orduspor deplasmanına gidecek olan ekibimiz burada alacağı puan ve puanlar çok önemlidir. Bu maç TRT Kürdiden canlı yayınlanacak. İnanıyorum ki Çatalcaspor maçında verilen mücadele Ordu'dada verilecek ve ekibimiz Van'a puan ve ya puanlarla dönecektir. Tekrar Çatalcaspor galibiyetinden dolayı yönetim, teknik kadro, futbolcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE

banner29