Yeni yönetim ve üst lig…

    Öncellikle yıllardır hasretini çektiğimiz stat hayalini gerçekleştiren ve Vanspor'un layık olduğu konuma gelmesi için mücadele eden Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu'na yürekten teşekkür ediyoruz.
   İnşallah yeni yönetimde, takımımızı bir üst lige çıkartarak, yapılacak olan stadımızı taçlandırır.
B.B.Vanspor, yapılan kongrenin ardından yeni yönetimine kavuşmuş oldu. Servet Yenitürk başkanlığında iş adamlarımızdan oluşan yönetim kurulunu tebrik ediyor başarılar diliyoruz.
   Bu güne kadar çoğunluğu Belediye personelinden oluşan yönetim, bu kez iş adamlarından oluştu. Zaten beklentide bu yöndeydi.
 İsabetli bir karar verildiği kantindeyim. Kent olarak, taraftar olarak ve futbol potansiyeli olarak, artık bir üst ligi fazlasıyla hak ediyoruz.
  Görevi devre alan yeni yönetim kurulunun bunun bilincinde hareket etmesi ve ilimizi futbolda layık olduğu konuma getirmesi tek beklentimizdir.
   Servet Yenitürk başkanlığındaki yeni yönetimin, özellikle ligin 2. Devresi başlamadan atacağı bir iki tutarlı adım, bize bu sezonda bir üst ligi getirebilir. O açıdan yönetimin bugün ve yarın vereceği ve alacağı kararlar çok önemlidir. Vanspor sevdalılarının gözü ve kulağı yönetimden gelecek haberlere çevrilmiş durumda.
   Takım şu anda Antalya'da hazırlıklarını sürdürüyor. Tüm yönetim kurulunun kamp bölgesinde takımı ziyaret etmesi, güçlü bir yönetimin iş başında olduğunu takıma yansıtması bu süreçte önemlidir.
   Bu ziyaret takıma ayrı bir güç ayrı bir hava verecektir. Bunun yanında, giden futbolcuların yerine, takıma yapılacak nokta transferlerin acilen yapılması ve takımın başına tecrübeli deneyimli, işin erbabı, işi bilen, tıpkı yönetim gibi güçlü bir teknik kadronun getirilmesiyle, inanıyorum ki ekibimiz ligin 2. Devresinde zor olanı başaracaktır.
   Eş dost ve ahbap tavsiyeleri, bunun yanında, duygusal davranmak bize başarıyı getirmez. Zirve ve Play Off şansımız yüksek.
Liderle aramızda 8, Play Off potasındaki takımlarla aramızda ise bir iki maçlık puan farkları var. Fikstür avantajını da göz önünde bulundurduğumuzda, bu farkları kapatmak inanın çokta zor değil. Yeter ki inanalım, yeter ki yönetimimiz tutarlı adımlar atsın ve yeter ki Van olarak bizlerde takımımızın etrafında kenetlenelim.
   Gerisi kendiliğinden gelecektir. Artık bu kent bir üst lige çıkmalıdır.

    Tekrar B.B.Vanspor'un yeni yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE

banner29