Yeni sezona merhaba

        TFF 3. Lig 2. Grupta 2018-2019 Futbol sezonun ilk karşılaşmaları geride kaldı.
18 Takımın mücadele ettiği 1. grupta, ilk hafta maçlarında sahalarda gol sesi fazla çıkmadı. 9 Karşılaşmada toplamda atılan gol sayısının 4 olması ise dikkatlerden kaçmadı.

 


       TFF 3. Ligde 53 takımın mücadele ettiği 3 gruba baktığımızda, en az gol sesi 2. Grupta görüldü. Ligin ilk hafta maçlarında 1. Grupta filelere 16 gol atılırken, 3. Grupta 23, B.Vanspor'un yer aldığı 2. Grupta ise sadece 4 gol filelere gönderildi.
Grubumuzda, 3 Takım haftayı 3 puanla, 12 takım 1 puanla kapatırken, 3 takımın ise haftayı puansız kapatması aynen atılan gol sayısı gibi son yıllarda çokta rastladığımız bir tablo değil.

 


         Yeni sezonda hedefi Şampiyonluk olan ekibimiz, sezonun ilk maçına muhteşem bir taraftar desteğiyle çıktı.
 Ekibimiz haftayı 1 puanla kapattı ama sahadan alkışlarlar ayrıldı. Sahasında konuk ettiği Karşıyakaspor'a karşı baskılı bir mücadele sergileyen ekibimiz, rakip kaleyi çok zorlamasına rağmen filleri havalandıramadı.
Karşılaşmanın ilk ve 2. devresinde bir çok gol pozisyonu bulan ekibimiz, bunlardan birini gole çevirmiş olsaydı sahadan farklı skorla ayrılabilirdi.

 

 
        Çünkü rakip Karşıyakaspor Van'a 3 puan için değil sadece 1 puan için gelmişti. O açıdan hep kapandı ve sürekli oyunu soğutma planları yaptı.
Yeni kurulan bir kadroyla sahaya çıkan ekibimizde ister istemez uyum sorunu kendini gösterdi. Bu sorunun bir önce hal olmasıyla ekibimizin çok daha iyi olacağına şahit olduk.

 


          Karşıyakaspor teknik direktörü Ufuk İskender'le maç sonu görüşmemde, İskender aynen şu cümleyi kullandı.
' B.Vanspor gerçekten mükemmel bir takım kurmuş.' Evet, gerçekten güzel bir kadro kurulmuş. Ligin ilk haftasında sahamızda berabere kalmamız kimsede karamsarlık yaratmasın derim. Grupta ilk hafta maçlarında alınan sonuçlar gerçekten bize yaradı.
Yani ilk haftadan itibaren şans bizden yana olduğunu gösterdi. Ekibimizin yapması gereken bu şansı çok iyi değerlendirmesidir.

 

 

      Karşıyakaspor maçında hatalar yok muydu?
Tabiki vardı.
İnşallah teknik kadro bu hataları önümüzdeki maçlar telafi eder. Karşılaşmanın ilk dakikasından son dakikasına kadar takımı destekleyen grup kara kobraları ve tüm taraftarlarımızı yürekten kutluyoruz.
 Taraftarların sezonun ilk maçında kendi sahasında berabere kalmasına rağmen takımı tribünlere çağırması ve alkışlaması taktire şayandır.

 


      Galibiyetlerde olduğu gibi mağlubiyet ve beraberlikte de takımını alkışlayan taraftar büyük taraftardır.
Biz böyle olursak birlikteliğimizi korur ve hedefimize varırız.

YORUM EKLE

banner29